Småt elektronik

Der findes i dag elektronik i flere og flere produkter i vores hjem, lige fra mobiltelefoner og sko med blinkende dioder til fødselsdagskortet, der kan spille en melodi.

Elektronik indeholder dels værdifulde metaller der kan genindvindes, dels tungmetaller der kan være skadelige for miljøet. Derfor er det meget vigtigt for miljøet, at elektronik ikke ender i dagrenovationen.

Derfor har vi lavet en særlig indsamlingsordning, hvor vi tager dine mindre elektroniske ting med i forbindelse med tømning af dit øvrige affald.

Du lægger tingene i en klar plastpose (maks. 4 liter) på låget af din affaldsbeholder/sækkestativ. Posen skal være lukket, så indholdet ikke falder ud.
Du kan bruge denne ordning til små elektroniske ting som fjernbetjeninger, radioer, lommelygter, elektronisk legetøj, ure, barbermaskiner, elektrisk håndværktøj og lignende.

Der må IKKE lægges el-pærer sammen med elektronikken. De vil blive knust under transporten så skadelige stoffer frigives og personalet risikerer at skære sig. Alle typer el-pærer kan afleveres på genbrugspladserne.

Du kan selvfølgelig også fortsat aflevere dit elektronik på kommunens genbrugspladser.

Husk at bruge ordningen. Så gør du en indsats for miljøet, og det koster ikke ekstra.

Der findes en tilsvarende ordning til små batterier men batterier og elektronik må IKKE blandes i samme pose.

Siden blev sidst opdateret 30.06.2020 af indholdsansvarlig MTHING

Kontakt

Genbrug og Renovation
Industrivej 2
5400 Bogense

Tlf.: 64 81 15 31
Send os en sikker besked

Telefontider

Mandag-Torsdag  9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00