Nordfyns Kommune indfører tidsbestilling i Borgerservice

18.11.2020

Fremover skal borgere i Nordfyns Kommune huske at bestille tid, når de ønsker at blive betjent ved fysisk fremmøde i Borgerservice. Ordningen træder i kraft fra 30. november 2020.

 
 

Borgerservice i Bogense, Otterup og Søndersø indfører fra mandag den 30. november tidsbestilling for borgere, der ønsker personlig betjening. Det sker for at undgå kødannelse og dermed også for at minimere risikoen for Corona-smitte for såvel borgere som personale.

 

Biblioteks- og borgerservicechef Dorthe Temberg siger
    - Når borgerne har bestilt en tid, ved de præcis, hvornår de skal møde op. Dermed undgår vi spidsbelastningssituationer, hvor borgere kommer til at være i venteområdet i lang tid.  Det sparer både medarbejdere og borgere for en del tid, og så er det også den rigtige vej at gå i en situation, hvor vi skal passe på ikke at smitte hinanden med Corona. 

 

Sådan gør du

Når du har brug for personlig hjælp i Borgerservice, skal du fra den 30. november bestille tid. Det gør du på hjemmesiden nordfynsbib.dk.

 

Hvis du har brug for hjælp til at bestille en tid, er du velkommen til at ringe til borgerservice på tlf. 64 82 86 80. Borgere, der ønsker personlig betjening og dukker op uden en tidsbestilling, vil blive bedt om at booke en tid og vil også kunne få hjælp til det. 

 
Kontaktinformation

Bibliotek- og borgerservicechef Dorthe Temberg, tlf. 40 24 33 77