Marts

De fynske genbrugspladser genåbner

29.03.2020

FYN: Alle kommunale genbrugspladser genåbner tirsdag den 31. marts. Da der må forventes stort rykind, opfordres borgere til om muligt at vente et par dage med at aflevere deres affald.

Nordfynske biblioteker tager nye kreative midler i brug i skyggen af corona

26.03.2020

Selv om de fysiske biblioteker i Nordfyns Kommune er lukket, selvbetjeningspc'erne er slukket og legetøjet er lagt til afspritning, så er der stadig adgang til bøger, tidsskrifter, film og ikke mindst vejledning fra bibliotekarerne. Det foregår bare lidt anderledes end vi er vant til.

10 punkter: Sådan hjælper Nordfyns Kommune virksomhederne

20.03.2020

De lokale virksomheder i Nordfyns Kommune er i lighed med mange andre virksomheder økonomisk pressede af corona-situationen. På den baggrund har Nordfyns Kommune sammensat en hjælpepakke med 10 punkter.

Nordfyns Kommune aflyser dagens grundlovsceremoni

10.03.2020

På baggrund af statsministerens pressemøde i dag kl. 11.00 har Nordfyns Kommune besluttet at aflyse dagens grundlovsceremoni. Arrangementet skulle have fundet sted kl. 17.00-18.00 på Bogense Rådhus.

Den nordfynske miljøpris går til Orkla i Søndersø

05.03.2020

Den nordfynske miljøpris går i år til Orkla Confectionery & Snacks Danmark i Søndersø. Prisen tildeles for et unikt varmeprojekt, hvor overskudsvarme indgår fjernvarmeforsyningen i stedet for at forsvinde i den blå luft.

Nordfyn: Fyns-Bilsalg i Bogense får virksomhedsprisen

05.03.2020

Fyns-Bilsalg A/S i Bogense får årets virksomhedspris for at være en social ansvarlig virksomhed, der tager imod ledige som en del af "familien" og hjælper dem i gang på arbejdsmarkedet. Det har talrige ledige gennem årene nydt godt af.

Nordfyn: Femten 3. klasser har malet Nordfyns gave til dronningen

03.03.2020

Den 16. april fylder Hendes Majestæt Dronningen 80 år. I den anledning er landets kommuner gået sammen om en fælles gave - et maleri fra hver kommune kreeret af folkeskoleeleverne i kommunens 3. klasser.