Nordfyns Kommune: Så er der penge til kulturen

22.01.2020

Comedy aftener, Ungefestival, Kunstdage, Moderne Jazz  - kulturen lever rigtig fint på Nordfyn - også i 2020. 13 meget forskellige kulturprojekter har netop fået tilskud fra Nordfyns Kommunes Kulturpulje.

UngeFestivalen, der finder sted i august 2020, er et af de arrangementer, der får støtte fra Nordfyns Kommunes  kulturmidler. Foto: Nordfyns Ungeråd

Det sprudler med gode ideer og initiativer i Nordfyns Kommunes kulturliv. 16 ansøgninger blev behandlet på Erhvervs- Kultur- og Fritidsudvalgets seneste møde, og langt de fleste af ansøgningerne har opnået tilskud. Der er afsat ialt 217.500,- kr. til at støtte de nordfynske kulturprojekter.

Formand for Erhvervs- Kultur- og Fritidsudvalget Mette Landtved Holm siger:

- Det er meget positivt at se, at vi igen i år får alle pengene ud og arbejde, så de kan være med til at skabe spændende kulturoplevelser for os alle. Det er dejligt, at så mange har fået øje på muligheden og har søgt puljen. Kreativiteten og engagementet er stort i alle egne af Nordfyns Kommune, hvilket ansøgningerne til kulturmidlerne også har afspejlet.

Derfor kan nordfynboerne i 2020 se frem til Morud Kunstdage, en Musikdramatisk Forestilling med Ina-Miriam Rosenbaum i hovedrollen, Koncert med troubaduren Thomas Kjellerup, Ungerådets "Ungefestival", Comedy aftener på Nordfyns Gymnasium og en række andre spændende kulturprojekter.

Har du idéen?

Står du med en god idé til en aktivitet inden for Kultur og Fritidsområdet, kan du altid finde oplysninger om vores støttepuljer på Nordfyns Kommunes hjemmeside, herunder information om kriterier og frister. Se link nedenfor.

Søg midler (Nordfyns Kommunes hjemmeside)

Se alle ansøgninger til Kulturmidlerne for 2020.

Mette Landtved Holm, formand for Erhvervs- Kultur og Fritidsudvalget, mobil 61 19 15 27
Åse Nielsen, chef for Plan og Kultur, mobil 21 52 36 83