Nu får nordfynske ildsjæle hjælp til fundraising

25.02.2020

Har du masser af gode idéer, men svært ved at finde vej i junglen af puljer og fonde? Så er der hjælp på vej. Nordfyns Kommune er gået sammen med de andre fynske kommuner om at tilbyde de fynske foreninger adgang til fundraising-platformen fonde.dk.

 

Foto: Colourbox

 

Fonde.dk er et værktøj til fundraising, som nu stilles til rådighed i ni fynske kommuner. På fonde.dk kan foreninger, lokalråd, kulturfolk og mange andre søge relevante fonde frem til lokale projektidéer, få råd og vejledning og finde skabeloner, der gør det nemmere at skrue den gode ansøgning sammen.

 

Mette Landtved-Holm, der er formand for Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalget i Nordfyns Kommune, siger.

    - I Nordfyns Kommune understøtter vi den lokale skabertrang. Vi har en vision om at skabe bæredygtige lokalsamfund. At kunne tilbyde vores foreninger på kultur-, fritids- og det sociale område hjælp til selvhjælp ved at give dem adgang til fonde.dk ligger helt i tråd med den vision.

 

Online-fondsdatabasen og platformen fonde.dk tilbyder forskelligt værktøj, som man kan bruge til projektudvikling og gøre fundraisingen mere målrettet inden for kultur, natur, fritid, iværksætteri, arkitektur, børn, ældre og tilsvarende emner, som ligger det fynske foreningsliv nær.

    - Det er vigtigt, at vores foreninger har de bedste forudsætninger for at udvikle og gennemføre projekter, hvad enten det drejer sig om sport, natur, kultur, lokaludvikling eller andet. Derfor er vi gået med i aftalen sammen med de andre fynske kommuner via Byregion Fyn.

 

Det er enkelt for foreningerne at få adgang, de skal blot udfylde en enkel kontaktformular på Byregion Fyns hjemmeside.

 

Byregion Fyn er et politisk og strategisk udviklingssamarbejde mellem de fynske kommuner.

Læs mere på Byregion Fyns hjemmeside

 

Sæt kryds i kalenderen til Fundraisingdag Fyn

Den 19. maj inviterer de fynske kommuner i Byregion Fyn til en fælles fundraisingdag i Ringe, hvor der blandt meget andet vil blive orienteret om mulighederne i det nye onlineværktøj til fundraising. Her er blandt andet foreningerne i kommunerne inviteret. Der vil blive mulighed for at tilmelde sig dagen i marts måned, men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

 
Kontaktinformation

Formand for Erhvervs- Kultur og Fritidsudvalget Mette Landtved Holm, mobil 61 19 15 27

Chef for Plan og Kultur Åse Nielsen, mobil 21 52 36 83