Nordfyn: Otte borgere smittet med Covid-19

31.08.2020

Inden for den seneste uge er der otte borgere, der er testet positive for Covid-19 i Nordfyns Kommune. Det betyder, at Nordfyns Kommune nu får særlig opmærksomhed fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

Nordfyn: Sagsbehandlingstid forbedret med godt to uger

26.08.2020

Det er lykkedes Nordfyns Kommune at barbere sagsbehandlingstiden i byggesager ned med godt to uger. Det skyldes en bevidst politisk prioritering af området, udvidede åbningstider og et helt nyt koncept for byggesager.

Nordfyns Kommune blandt de bedste til at få unge i gang med en erhvervsuddannelse

25.08.2020

Nordfyns Kommune er med helt fremme, når det handler om at få de unge til at vælge en erhvervsuddannelse. Det fremgår af en analyse fra Arbejderbevægelses Erhvervsråd.

9.500 tons ny asfalt har givet de nordfynske veje et løft

24.08.2020

Med fokus på mobilitet og god fremkommelighed har de nordfynske veje fået et markant løft. I alt er der blevet udlagt 9.500 tons ny asfalt. Det svarer til 117.000 m2 eller ca. 20 km vej. Derudover er der udlagt 55.000 m2 overfladebelægning og udført 20.000 m2 reparationer.

Ny partnerskabsaftale klar til underskrift

20.08.2020

I morgen fredag underskriver Syddansk Universitet, Dansk Sprognævn, Nordfyns Gymnasium og Nordfyns Kommune en partnerskabsaftale. Aftalen skal styrke fælles interesser inden for dansk sprog, uddannelse, turisme og erhvervsudvikling. Sprogfestivalen Sprogense er første konkrete resultat af aftalen.

Nordfyn: Ny teknologi hjælper grøn omstilling på vej

20.08.2020

Med en række teknologier under betegnelsen Smart Green Society bliver den grønne omstilling hjulpet godt på vej i Nordfyns Kommune. Det gælder blandt andet GPS trackere i alle kommunale køretøjer, overvågning af vand-, el- og varmeforbruget i de kommunale bygninger og såkaldte "wifi-sniffer", der kan levere vigtige data om borgernes og trafikkens forløb i byerne.

Vil du være med til at fastlægge kommunens fremtidige mål for klima og energi?

11.08.2020

Deltag i borgermøde om kommunens visionsmål for klima og energi torsdag den 20. august,kl. 17.30 - 19.15. Sted: Otterup Idrætscenters Multihal.