Oktober

Nordfyns Kommune vil være Danmarks førende friluftskommune

31.10.2019

Nordfyns Kommune har valgt spor for kommunens branding frem til 2027. Kommunen har sat sig det ambitiøse mål at blive Danmarks førende friluftskommune for familier. Ambitionen ligger i naturlig forlængelse af en mangeårig indsats, hvor kommunen har oparbejdet en særlig styrkeposition på friluftsområdet. Positionen som Danmarks friluftskommune nr. 1 skal bruges til at trække flere borgere til kommunen.

Årets håndværkermøde satte fokus på langtidsfriske medarbejdere

30.10.2019

Hvordan veksler man langtidssyge til langtidsfriske medarbejdere? Hvad kan det give virksomheder at ansætte en lærling? Og er der kommunale anlægsopgaver i støbeskeen, som kan være interessante for de lokale håndværkere. Det var nogle af hovedtemaerne, da Nordfyns Kommune den 29. oktober holdt sit årlige møde for håndværkervirksomheder. 

Otterup: Første træ plantet i den nye Nislevskov

24.10.2019

Onsdag den 23. oktober blev første spadestik til den nye Nislevskov i Otterup taget. Udvalgsformand Anders Thingholm stod for at plante skovens første egetræ.

Bliv set i trafikken – og ved busstoppestedet

16.10.2019

Nordfyns Kommune bakker op om og deltager aktivt i FynBus' synlighedskampagne, der løber af stablen fra 21. oktober. Kampagnen handler dels om at blive set i trafikken, men også om at gøre sig synlig, når man gerne vil stige på bussen ved busstoppestedet.

Budgetaftalen for 2020 på plads i Nordfyns Kommune

11.10.2019

Alle fem partier i kommunalbestyrelsen er med i den netop indgåede budgetaftale i Nordfyns Kommune. Det gælder Venstre, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti og Det Konservative Folkeparti.

Nordfyns Kommune: Opfølgning på sag fra Kystskolen

10.10.2019

Siden den seneste pressemeddelelse om den meget omtalte sag på Kystskolen, afdeling Krogsbølle, har Nordfyns kommune undersøgt og vurderet sagens indhold indgående. På den baggrund er der i dag fulgt op med en række beslutninger.

Budget 2020: Cirka 60 borgere deltog i borgermøde

03.10.2019

Cirka 60 borgere var mødt op, da Nordfyns Kommune her til aften holdt orienterings- og debatmøde om budget 2020. Foruden borgerne deltog også repræsentanter fra kommunalbestyrelsen og administrationen.

Nordfyns Kommune: Orientering om sagen på Kystskolen

01.10.2019

Nordfyns Kommune arbejder i øjeblikket på at løse sagen på Kystskolen / afd. Krogsbølle, hvor forældrene til 23 børn har valgt at holde deres børn hjemme mandag og tirsdag i protest mod to andre forældres beskyldninger om chikane mod en af klassens lærere.