El- og hybridbiler på vej ud på den nordfynske asfalt

21.11.2019

Med en strategi for de kommunale køretøjer, som kommunalbestyrelsen vedtog i budget 2018, er der flere el- og hybridbiler på vej på Nordfyn. Med ambitionen om at reducere både antallet af køretøjer ved at udnytte bilparken mere effektivt og reducere kommunens CO2-udledning er omstillingen til en grønnere bilpark nødvendig.

Indstillet til Årets Idrætsleder på Fyn 2020:Ildsjæl skaber liv og fællesskab i lille landsby

21.11.2019

Nordfyns Kommune har indstillet Martin Dufresne til Årets Idrætsleder på Fyn. Han er ildsjælen bag e-sportsklubben OSG-Gamers. Computerglade unge mennesker fra hele Fyn er blevet en del af det nye fællesskab i Mejlskov på Nordfyn.

Cykelsti mellem Morud og Bredbjerg er rykket nærmere

14.11.2019

Nordfyns Kommune: Teknik- og Miljøudvalget besluttede på et møde i går den konkrete linjeføring for den planlagte cykelsti mellem Morud og Bredbjerg.

Ny generation IT-system skal strømline saltning og snerydning i Nordfyns Kommune

14.11.2019

IT-systemet Vinterman bliver omdrejningspunkt, når snerydningskøretøjer og saltbiler fremover rykker ud på de nordfynske veje. Nordfyns Kommune sætter systemet i drift om få dage.

Udeskole og udedagtilbud? Forældrerepræsentanter og politikere tager dialogen

08.11.2019

Når Børne- og Ungeudvalget den 12. november mødes med bestyrelserne i kommunens skoler og dagtilbud, står udedagtilbud og udeskoler øverst på dagsordenen.