Marts

Nordfyns Kommune ansætter ny direktør for Social og Arbejdsmarked

28.03.2019

Mogens Bak Hansen bliver ny direktør for Social og Arbejdsmarked i Nordfyns Kommune. Den tidligere direktør for Vækst i Fredericia Kommune har bevidst valgt at søge job i Nordfyns Kommune, da kommunen er en god arbejdsplads, og fordi samarbejdet i kommunen er stærkt.

REMA 1000 i Søndersø får virksomhedspris

27.03.2019

REMA 1000 er en mønstervirksomhed, når det gælder om at tage et medansvar for, at ledige får en kærkommen chance på arbejdsmarkedet. Derfor modtager butikken dette års virksomhedspris fra Arbejdsmarkedsudvalget i Nordfyns Kommune.

Nordfyns Kommune spørger sine borgere om fremtidens bibliotek og borgerservice

27.03.2019

Hvordan skal Nordfyns Bibliotek og Borgerservice se ud i fremtiden? Er der de rigtige tilbud på hylderne? Det spørger Nordfyns Kommune sine borgere om fra slutningen af marts og ind i april måned.

Hockey og Bedste-Volley vinder frem på de nordfynske plejecentre

22.03.2019

Siden Nordfyns Kommune blev holdspilskommune i december 2017, har kommunen samarbejdet med Center for Holdspil og Sundhed om at bruge holdspil på ældreområdet og i kommunens skoler. Kommunen har nu sat ekstra tryk på indsatsen ved at ansætte tre ergoterapeuter til at udbrede holdspillet til kommunens fem plejecentre.

Digital træning i eget hjem højner ældres livskvalitet

18.03.2019

Hjemmeplejen i Nordfyns Kommune er i gang med at afprøve et nyt tilbud til ældre om træning i eget hjem. Formålet er at øge borgernes fysiske styrke, selvstændighed og ikke mindst deres livskvalitet.

Otterup: Nye byggegrunde er på vej

14.03.2019

Borgmester Morten Andersen tog i dag første spadestik til byggemodningen ved Horsebækvej, som omfatter 25 byggegrunde. Hvis vejrguderne står projektet bi, vil grundene være klar til overtagelse pr. 1. juli 2019 - og det er der god brug for. Grundsalget går nemlig strygende i Nordfyns Kommune.

Nordfyn: Årets lærling arbejder på Nordfyn

13.03.2019

Dansk Industri Fyns Lærlingepris går til ung kvinde, der som industritekniker ikke er bange for at gå til stålet. Prisen blev her til morgen overrakt af borgmester Morten Andersen på lærlingens arbejdsplads REA Automatdrejning i Otterup.

Nordfyns Kommune: Naturen er det nordfynske DNA

07.03.2019

Naturen er Nordfyns Kommunes stærkeste kort, når det gælder om at fastholde eksisterende borgere og tiltrække nye. Det var konklusionen på et borgermøde i Skamby i sidste uge, hvor borgere, politikere, foreninger og administrationen var samlet for at sætte ord på en kernefortælling om kommunen.

Køb af naboejendom kan åbne for baneudvidelse

06.03.2019

Kommunalbestyrelsen i Nordfyns Kommune har netop besluttet at købe naboejendommen til Søndersø Karting Klub. Med beslutningen kan klubben være rykket et skridt nærmere en længe ønsket baneudvidelse.

Final 4: Danmarksmesterskaberne i Futsal bliver afgjort i Otterup

05.03.2019

Det er lagt op til topunderholdning i den kommende weekend, når landets bedste futsal-hold i drenge-, pige- og kvinderækkerne skal findes. Det hele bliver afgjort ved det såkaldte Final 4-stævne lørdag-søndag i Otterup Idrætscenter. Der er gratis adgang.