Nyt Kunstudvalgs første projekt indviet på Sletten Skole

28.06.2019

Nordfyns Kommunes Kunstudvalg fik i starten af året tre nye medlemmer, som i 2019 skal rådgive kommunen om den kunstneriske udsmykning af kommunale bygninger i forbindelse med ombygning og nybyggeri. Fredag den 21. juni blev årets første projekt indviet.

Borgermøde gav rygstød til nyt klimaprojekt i Bogense

26.06.2019

Stemningen var god og spørgelyst stor, da Nordfyns Kommune tirsdag aften holdt det første borgermøde om "Bogense Kystdiger" på Bogense Skole. Kommunen fremlagde her sine overvejelser om den fremtidige kystsikring af Bogense, og borgerne kunne få svar på deres spørgsmål og komme med deres input.

Nordfyns Kommune inviterer til borgermøde om fremtidens kystdiger i Bogense

24.06.2019

Nordfyns Kommune går nu i gang med næste etape for at sikre Bogense by til fremtidens klimaforandringer. Derfor inviterer kommunen interesserede til det første borgermøde i projekt Bogense Kystdiger. Mødet foregår tirsdag den 25. juni 2019, kl. 19.00 på Bogense Skole.

Prestigefyldt U17-turnering spilles på Fyn

18.06.2019

Et stærkt samarbejde mellem DBU, DBU Fyn og de fynske kommuner Nyborg, Kerteminde, Middelfart og Nordfyns Kommuner har sikret, at U17-drengenes årlige Open Nordic-turnering skal spilles på Fyn.

Nordfyns Kommune: Ny entreprenør vinder grønt udbud

11.06.2019

Ny entreprenør vinder pasning af grønne områder, græsklipning og rabat- og hegnsklipning i Nordfyns Kommune.

Nordfyns Kommune viser flaget på Folkemødet

10.06.2019

Delebiler, ny udligningsordning, rullende borgerservicekontorer eller flere cykelstier? Der er lagt op til diskussion af et højaktuelt emne, når Nordfyns Kommune indbyder til debat om servicen i landdistrikterne. Det sker på årets Folkemøde på Bornholm, der foregår fra den 13. til15. juni.