Januar

Nordfyn: Kyststi skal åbne op for de kystnære oplevelser

31.01.2019

Unikke oplevelser langs kysten for vandrere, cyklister og nogle steder også ridende. Det er ambitionen bag planen om at skabe et sammenhængende stisystem langs Nordfyns Kommunes kyst. Nu sættes der en proces i gang, som skal gøre planen til virkelighed.

Kommuner stiller skarpt på samspillet med borgere

29.01.2019

Politisk ledelse og nye samspilsformer. Det var overskriften for et netværksmøde for syv kommuner, som Nordfyns Kommune i dag har været vært for på Bogense Rådhus

Analyse af det specialiserede område går i gang

25.01.2019

Med valg af konsulentvirksomhed er der nu sat gang i den analyse af det specialiserede område, som var en del af budgetforliget i Nordfyns Kommune. Det specialiserede område omfatter inklusion, specialundervisning, specialdagtilbud, Center for Læring og Trivsel samt Nordfyns Børne- og Familiecenter.

Nordfyns Kommune certificerer medarbejdere i "Tryghedscirklen"

24.01.2019

Personale fra Sundhedsplejen og dagtilbuddene var blandt deltagerne på det netop afholdte fire dages intensive  kursus "Circle of Security - Parenting, COS-P" - oversat til dansk Tryghedscirklen - forældredelen.  Kurset blev holdt fra d. 14. til d. 17. januar på Tingstedet i Søndersø.

Trivselsmåling bringer Nordfyns Kommune i top på Fyn:Nordfynske skoleelever trives bedst

17.01.2019

Trivslen blandt eleverne på de nordfynske skoler er i top. Med hele 94 % af kommunens elever placeret i kategorien med den højeste trivsel, er Nordfyns Kommune den bedste kommune på Fyn. Det fremgår af den seneste trivselsmåling fra Undervisningsministeriet.

Nytårskur: Lokalt erhvervsklima i top fem blev fejret

15.01.2019

Da borgmester Morten Andersen her til aften bød velkommen til nytårskur på Bogense Rådhus, blev der gjort status over højdepunkterne i 2018. Nytårskuren havde deltagelse fra det lokale erhvervsliv, foreningerne og kommunens øvrige samarbejdspartnere.