Digitale børn og unge har brug for voksne

27.02.2019

Søndersøskolen inviterer til et spændende foredrag tirsdag den 5. marts kl. 19.00 med den kendte forfatter og rådgiver i sociale medier og kommunikation Lykke Møller Kristensen. Sted: Søndersøskolen, Nordmarksvej 2, 5471 Søndersø

Borgere med på råd: Hvad vil vi med naturen?

19.02.2019

Nordfyns Kommune inviterer til "eftermiddags-dialog-møde", hvor borgerne kan komme med deres syn på en fremtidig naturpolitik. Politikken bliver en væsentlig rettesnor for, hvordan den nordfynske natur skal udvikle sig.

Borgeres gode ideer skal trække tilflyttere til Nordfyn

12.02.2019

I Nordfyns Kommune vil man trække på de lokales erfaringer og oplevelser, når området skal sælges til nye tilflyttere. En workshop med borgere skal støbe "kuglerne" til kommunens brandingindsats.

Nordfyns Kommune vil være grøn rollemodel

07.02.2019

Nordfyns Kommune viser den grønne vej i valget af energi. Kommunen har fra 1. januar 2019 valgt grøn strøm fra Energi Fyn. Dermed bliver kommunens elforbrug dækket 100 % af strøm fra de fynske vindmøller.

Nordfyns Kommune ansætter ny stabschef

01.02.2019

Så er der sat navn på Nordfyns Kommunes nye stabschef. Et enigt ansættelsesudvalg har ansat Vicki Møberg Torp som chef for staben Strategi- og Politik med tiltrædelse d. 1. marts.