Nordfyns Kommune: Her er vores nye direktør for Børn og Unge

20.12.2019

Nordfyns Kommunes er klar til at præsentere sin nye direktør for Børn og Unge. Det drejer sig om Karsten Poulsen, der er hentet til Nordfyn fra en direktørstilling i Odder Kommune.

Karsten Poulsen skifter fra stillingen som direktør for Børn, Unge og Kultur i Odder Kommune, hvor han er bredt anerkendt for sin ledelsesfaglige indsigt i børne- og ungeområdet og sit politiske tæft. Før direktørjobbet i Odder Kommune var han skole- og dagtilbudschef i Hjørring Kommune. Derudover har han bestredet en række chefstillinger på skoleområdet i Hjørring og Aarhus kommuner samt den daværende Skagen Kommune. Det er derfor en meget erfaren chef, der sætter sig i stolen som ny direktør for Børn- og Unge i Nordfyns Kommune.

Oprindeligt er Karsten Poulsen uddannet som lærer - en uddannelse, som han siden har suppleret med lederuddannelse. Det gælder blandt andet en diplomuddannelse i ledelse af uddannelsesinstitutioner.

Et super match

Kommunaldirektør Morten V. Pedersen ser frem til at byde Karsten Poulsen velkommen som direktør for Børn og Unge. Ifølge Morten V. Pedersen har der været et meget stærkt ansøgerfelt, og det er enigt ansættelsesudvalg, der har samlet sig om Karsten Poulsen som den kommende direktør for Børn og Unge.

- Der er et super match, både personligt og erfaringsmæssigt. Jeg er sikker på, at Karsten er den helt rigtige til at forløse samarbejdet mellem forældre, politikere og andre interessenter, så alle børn og unge i Nordfyns Kommune bliver så dygtige, som de kan, med værdifulde fællesskaber og høj trivsel, siger Morten V. Pedersen.

Hovedpersonen selv glæder sig utroligt meget til at tage hul på et nyt kapitel i arbejdslivet i Nordfyns Kommune.

- Jeg er meget optaget af sammen med alle parter på børne- ungeområdet at udvikle vores institutioner og skoler, så vi i endnu højere grad kan lykkes med at sikre, at alle børn og unge har det godt og gør det godt i livet. Jeg vil stå på tæer for at bygge videre på alt det gode, der er i Nordfyns Kommune. Det gælder ikke mindst levereglen om, at vi sammen skaber fremtidens Nordfyn, siger Karsten Poulsen.

Den kommende direktør skal lede børn- og ungeområdet sammen med områdets to fagchefer, skole- og dagtilbudschef Gitte Høj Nielsen og børn- og familiechef Jesper Due Pedersen.  Chefgruppen betjener Børne- og Ungeudvalget og leder børne- og ungeområdet sammen med alle områdets ledere.

Udover at lede Børne- og Ungeområdet får den kommende direktør også plads i Nordfyns Kommunes direktion og vil her sammen med den øvrige direktion skulle drive den fortsatte udvikling af kommunen i et bredt, tværfagligt perspektiv.

Karsten Poulsen er 58 år, bor i Horsens med sin kæreste og hendes tre børn. Han har tre voksne børn. Han tiltræder den 1. februar 2020.

Kommunaldirektør og fungerende direktør for Børn og Unge Morten V. Pedersen,
mobil 20 31 26 84