Nordfyns Kommune: Her er vores nye direktør for Børn og Unge

20.12.2019

Nordfyns Kommunes er klar til at præsentere sin nye direktør for Børn og Unge. Det drejer sig om Karsten Poulsen, der er hentet til Nordfyn fra en direktørstilling i Odder Kommune.

Grønt lys for Task Force-forløb

17.12.2019

Socialstyrelsen siger ja til Nordfyns Kommunes ansøgning om et analyse- og udviklingsforløb på området udsatte børn og unge i Nordfyns Kommune. Task Force-forløbet starter i februar og forventes at vare cirka 2 år.

Håndsrækning til sårbare familier med børn:Nordfyns Kommune modtager 4,5 mio. kr. i tilskud fra Socialstyrelsen

17.12.2019

Nordfyns Kommune har søgt og fået knap 4,5 mio. kr. i tilskud fra Socialstyrelsen til et helhedsorienteret løft af indsatsen på småbørnsområdet.

Investorer køber grund til opførelse af ny curlinghal i Søndersø

14.12.2019

Fyn får sin helt egen curlinghal med placering i Søndersø. To initiativtagere har købt en grund til formålet og regner med at sætte gang i byggeriet allerede til efteråret 2020. Forventningen er, at hallen er i drift senest i september 2021.

Én stor misforståelse: Der ikke sagt nej til kalkanlæg

13.12.2019

Det er en stor misforståelse, at Teknik- og Miljøudvalget i Nordfyns Kommune skulle have afvist en ansøgning fra Bogense Vandværk om at etablere et afkalkningsanlæg. Beslutningen er, at der skal præsenteres dokumentation for anlægges effekt, ligesom mulige effekter for drikkevandskvaliteten skal afdækkes, før den endelige beslutning kan træffes.

Nordfyns Kommune fortsætter modernisering af skoler og dagtilbud for 55 millioner kr.

11.12.2019

Siden 2013 har Nordfyns Kommune moderniseret sine skoler og dagtilbud for godt 121 millioner kr. Børne- og Ungeudvalget har nu lagt en plan, der skal fortsætte moderniseringen med investeringer for yderligere 55 millioner kr.

Ny form for jobformidling giver resultater på Nordfyn

10.12.2019

En lokal virksomhed fik hurtigt løst sit problem med at finde kvalificerede medarbejdere. Det er det første resultat af en ny type jobformidling, som Jobcentret i Nordfyns Kommune prøver af.

Udeskole og Udedagtilbud er sat på skinner i Nordfyns Kommune

05.12.2019

Børne- og Ungeudvalget i Nordfyns Kommune har lagt en plan for, hvordan Udedagtilbud og Udeskole skal indføres i Nordfyns Kommune. Det foregår i tre faser, hvor der gradvist skrues op for ude-aktiviteter for børn og unge i kommunens skoler og dagtilbud.