Kom til Nordfyns Kulturdag

08.08.2019

Det nordfynske kulturliv skal fejres, diskuteres og fremvises, når til Nordfyns Kulturdag finder sted lørdag den 24. august, kl. 10-15 i Søndersø Hallerne. Allle er velkomne!

Formand for Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalget Mette Landtved-Holm ser dagen som en mulighed for at hylde det rige kulturliv på Nordfyn og på den måde være med til at styrke kulturlivet yderlige. Hun siger:

- På dagen kan man få gode input, hvis man går og drømmer om at lave et kulturarrangement. Man kan opleve smagsprøver på det nordfynske kulturliv og være med til at give årets kulturprismodtagere et stort klap på skulderen. Endelig er det en god anledning til at hilse på nogle af de nordfynske kulturaktører, som  - måske kan blive kommende samarbejdspartnere.

Program for dagen:

10.00: Indgangskoncert ved Nordfyns Musikskoles Concertband

10.15: Velkomst

10.30: Inspirationsoplæg: Fra idé til handling v. Anders Skovgaard

11.15: Kaffepause

11.30: Workshop: Idéudvikling, fondsarbejde, organisering og kommunikation

12.30: Frokost og hils på de nordfynske kulturaktører

13.15: Uddeling af kulturpriser

• Årets Elle, Nordfyns Kommunes kulturpris
  • Årets kandidat til Den Fynske Kulturpris
  • Årets Ungetalent (ved Nordfyns Ungeråd)

Efter prisuddelingen er der "smagsprøver" på det nordfynske kulturliv med blandt andre Nordfynsspillene, Musikforeningens verdenskoncert og Musikskolen