Nordfyns Kommune: Borgere og politikere går i dialog om bæredygtige lokalområder

10.04.2019

Alle gode eksempler skal i spil, når politikerne i Nordfyns Kommune mødes med borgerne til seks dialogmøder. Møderne kommer til at handle om, hvordan borgere og politikere kan arbejde sammen om  at styrke lokalområderne.

Det er Nordfyns Landdistriktsråd og Nordfyns Kommune, der i fællesskab inviterer til debat om bæredygtige lokalområder.

- Møderne er startskuddet til, at vi får et endnu tættere samarbejde på tværs af by, land og lokalråd. Jeg ser rigtig mange eksempler på, at lokalrådene faktisk lykkes med en masse - også ting, der bliver bemærket langt ud over kommunegrænsen. Den initiativkraft kan man ikke undgå at blive smittet af, siger formand for Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalget Mette Landtved-Holm.

Kom børnefamilier, vi klarer maden og opvasken!

Møderne er for hele familien. Aftensmaden og opvasken står arrangørerne for, og dermed er håbet også, at børnefamilier får mulighed for at deltage.

Programmet

De enkelte møder tilrettelægges i samarbejde med lokalråd og borgerforeninger. Selv om der kan være variationer i mødernes indhold, så følger de som udgangspunkt samme skabelon. De faste programpunkter er:

Kl. 18.30: Spisning samt velkomst og program

Kl. 19.30: Visning af film om lokale projekter på Nordfyn (produceret til lejligheden).

Kl. 19.45: Drøftelse af status, muligheder og udfordringer ved bordene

Kl. 20.45: Næste skridt og tak for i aften

Det er gratis at deltage i dialogmøderne og fællesspisningen. Afhængigt af afholdelsessted kan der være begrænsning på deltagerantallet.

De første 3 møder er på plads og afholdes:
Tirsdag den 7. maj, Veflinge Forsamlingshus - målrettet borgere i Veflingeområdet, Morudområdet og Paddesø.
Onsdag den 8. maj, Lunde Forsamlingshus - målrettet borgere i Hjadstrup-Lunde, Otterup og Skovløkkeområdet
Tirsdag den 14. maj, Skåstrup Forsamlingshus - målrettet borgere i Skovby-Guldbjerg, Ore Sogn, Bogense og området Nordfyns Perle

Herefter følger der 3 møder:
Onsdag den 15. maj
, målrettet borgere i Særslev, Hårslev, Ejlby og Melby sogne
Tirsdag den 18. juni, Skamby Multihus, målrettet borgere i Skamby og Søndersøområdet
Onsdag 19. juni, målrettet borgere i Løkkemarken, Krogsbølle Sogn, Nordfyns Ungeområdet, Hasmark-Egense-Norup og Nordfyns Perleområdet.

Følg med:

Formand for Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalget Mette Landtved-Holm, mobil 61 19 15 27