Nordfyns Kommune: Ny trafiksikkerhedsplan skal ændre trafikanters adfærd

20.12.2018

Med afsæt i et borgermøde i Skamby Multihus ligger er et forslag til ny trafiksikkerhedsplan klar til godkendelse. Planen skal sikre øget fokus på trafikanternes adfærd.

Nordfyns Kommune går grønt

20.12.2018

Teknik- og Miljøudvalget i Nordfyns Kommune har netop godkendt køb af grøn strøm fra 1. januar 2019. Købet betyder, at 59% af den energi der bruges i kommunen som virksomhed, kommer fra biogas, solcelleanlæg og vindmøller.

Skal "Årets frivillige idrætsleder på Fyn" findes på Nordfyn?

12.12.2018

Nordfyns Kommune har indstillet Poul Erik Nielsen til prisen som "Årets Frivillige Idrætsleder på Fyn". Poul Erik Nielsen er bl.a. kendt som initiativtager til og mangeårig stævneleder for Palby Fyn Cup.

Berigtigelse

30.11.2018

Nordfyns Kommune gør opmærksom på, at der i dagens udgave af Fyens Stiftstidende (30.11.2018) er en fejl i artiklen med overskriften "Klage dukkede aldrig op i klagenævn" på side 14 i Sektion Fyn.

Historisk godt samarbejde styrker fynsk erhvervsfremme

28.11.2018

9 fynske borgmestre står tæt sammen om at styrke det fynske erhvervsliv med en konkret plan for at skabe en sammenhængende og enklere fælles fynsk erhvervsfremme med afsæt i virksomhedernes behov og nøje tilpasset den fynske erhvervsstruktur. Det bliver Fyn kendt for, mener borgmestrene bag.

Nordfyns Kommune: Direktør for Social og Arbejdsmarked Ulla Andersen går på pension

23.11.2018

Direktør for Social og Arbejdsmarked Ulla Andersen har meddelt, at hun ønsker at gå på pension, og har derfor har opsagt sin stilling til fratrædelse med udgangen af juni måned 2019. På grund af afvikling af ferie mv. har hun dog sidste arbejdsdag allerede d. 29. marts.

Dansk Industri: Nordfyns Kommunes erhvervsindsats imponerer

09.11.2018

En delegation fra Dansk Industri var i dag på besøg på Bogense Rådhus for at få forklaringen på, at Nordfyns Kommune har flyttet sig så markant i årets erhvervsklimaundersøgelse. Kommunen landede som bekendt på en samlet fjerdeplads i landet og som nr. 1 på Fyn. Placeringerne gjorde samtidig kommunen til årets højdespringer.

Omkring 90 nye helårssheltere er på vej ved de fynske kyster. Nordea-fonden støtter med 1 mio. kr.

09.11.2018

1 mio. kr. til at styrke mulighederne for naturoplevelser ved de fynske kyster. Det har fem fynske kommuner netop fået fra Nordea-fonden til projektet 'Helårssheltere på Fyn', der resulterer i omkring 90 nye og moderne sheltere nær kysterne flere steder på Fyn. De fem kommuner er Nordfyns, Assens, Kerteminde, Middelfart og Nyborg kommuner.

På Nordfyn begynder genoptræningen fra dag ét

07.11.2018

Når en borger får en lidelse, går Nordfyns Kommunes træningsafdeling ind i forløbet så tidligt som muligt. Træningsafdelingen har i samarbejde med Jobcenter Nordfyn stor succes med at få borgere hurtigt tilbage i deres normale tilværelse.

Nordfyns Kommune sætter pris på miljøet

05.11.2018

Fra 2019 uddeler Nordfyns Kommune årligt tre miljøpriser - en til virksomheder, en til frivillige og en til skoleklasser/institutioner.

1 2 3 4 5 6 7