Otterup: Kom til temadag om fødevarer i balance

26.07.2019

Når temadagen om fødevarer i balance kommer til Otterup, kommer det til at handle om madspild og råvarer. Vi kan gøre en masse for vores egen sundhed og bidrage til en bæredygtig fremtid ved at tænke lidt mere over vores madvaner.

 
 

HØR ANNE HJERNØE HOLDE OPLÆG
På temadagen "Fødevarer i Balance" vil Anne Hjernøe komme forbi og holde et inspirerende oplæg om, hvordan man smagsoptimerer sit måltid ved hjælp af de 5 grundsmage, om at tænke lokalt og bruge sæsonens råvarer, så du bliver både sundere og mættere. Det hele bliver tilsat en smule økologi, et strejf af hvordan du undgår madspild.

 

AKTIVITETER PÅ PLADSEN
På pladsen vil der være forskellige pavilloner med spændende og inspirerende informationer omkring de Verdensmål, der vedrører temaet 'Fødevarer i Balance'. Der vil være en Skattejagt for børn, hvor børnene får udleveret en lille præmie ved indlevering, samt Tip en 17'er for voksne, hvor man deltager i en konkurrence. Derudover kan man skrive sit Hverdagsmål i gæstebogen, tage en selfie ved den sjove selfievæg, udfordre i et spil Twister eller få en kop kaffe og et stykke chokolade.

 

HVOR OG HVORNÅR:

På torvet i Otterup, lørdag d. 3. august, kl. 10.30 - 14.30, 
kl. 14.00 - 14.30: indslag med Anne Hjernøe

 
Kontaktinformation

Formand for Teknik- og Miljøudvalget Anders Thingholm, mobil 21 15 30 82
Chef for Plan og Kultur Åse Nielsen, mobil 21 52 36 83
Planlægger Jan Jessen, mobil 20 11 79 41