Traditionel nytårskur blev gennemført i virtuel form

20.01.2021

Tirsdag d. 19. januar holdt Nordfyns Kommune nytårskur for virksomheder og samarbejdspartnere i kommunen. Nytårskuren blev denne gang holdt i en virtuel udgave.

Virksomheder og øvrige inviterede fulgte med derhjemmefra med vin i glassene, mad på tallerknerne og godt humør. Andre interesserede kunne følge med på Facebook.

Der var indledende taler fra vores borgmester og direktør Per Olesen fra Nordfyns Erhverv og Turisme, der begge var fysisk til stede i byrådssalen i Bogense. Aftenens ”eksterne taler” underdirektør Torben Liborius fra DI / Dansk Byggeri koblede sig på mødet fra København og holdt et spændende oplæg under overskriften ”Corona, grøn omstilling og digitalisering”.

Nytårskuren bød på premiere på kommunens årsfilm, der giver et tilbageblik på 2020 i ord og billedeer.

Årsfilmen kan ses her:

Og den streamede del af nytårskuren kan I se her: