Hurtigtestcenter i Søndersø lukker med udgangen af januar 2021

22.01.2021

Falck lukker sine hurtigtestcentre på Fyn med udgangen af januar 2021. Det bliver i stedet firmaet Carelink, der overtager opgaven i Region Syddanmark, herunder på Fyn.

Skiftet sker som en følge af, at regionerne har haft opgaven i et landsdækkende udbud, og at Carelink har vundet udbuddet her på Fyn.

På Fyn får det den konsekvens, at testcentrene i Odense, Aarup, Ryslinge og Søndersø lukker med udgangen af januar. Falck forsætter med at udføre hurtigtest i fuldt omfang fra testcentret i Søndersø til og med den 31. januar.

Testcentret i Søndersø ventes ikke at blive videreført under den nye leverandør. Krisestaben i Nordfyns Kommune arbejder på mulighed for at indgå en aftale med Region Syddanmark om et fast ugentligt besøg af regionens PCR-test biler. Det vil i givet fald ske på en fast lokation, og her vil valget efter alt at dømme falde på Søndersø.

Vi vender tilbage med mere information, når der er skabt klarhed over den fremtidige løsning.