Covid-19: Nordfyns Kommune nede på fem smittede

07.09.2020

Efter weekenden er Nordfyns Kommune nede på fem smittede inden for de seneste syv dage. Dermed er kommunen ikke længere på listen over kommuner, som Styrelsen for Patientsikkerhed holder ekstra øje med.

Fra fredag til lørdag faldt smittetallet i Nordfyns Kommune fra otte til syv, og fra lørdag til søndag yderligere med to. Med et smittetal på fem inden for den seneste uge har Nordfyns Kommune bevæget sig ud af styrelsens søgelys. Er smittetallet  på 6 eller derover, svarende til en incidens på 20 og derover, kommer kommunerne på en særlig observationsliste, hvor styrelsen  er særlig opmærksom på udviklingen i kommunen og på, om der skal iværksættes særlige restriktioner. Nordfyns Kommune har aktuelt en incidens på 16,9.

Vi vender tilbage med yderligere information, efterhånden som der kommer nye tal for udviklingen i smitten.