COVID-19: Genbrugspladser lukker, dog ikke for virksomheder

13.03.2020

Genbrugspladserne lukker for private, men virksomheder har fortsat mulighed for at komme af med affald. Det kan ske på Søndersø Genbrugsplads hverdage mellem 10 og 17.

Grundet coronavirus er genbrugspladserne i Nordfyns Kommune lukket fra og med i dag. Nordfyns Kommune prioriterer, at erhvervsvirksomheder fortsat skal kunne aflevere affald og dermed opretholde driften. For erhverv holdes der derfor åbent for virksomheder på Søndersø Genbrugsplads på hverdage mellem kl. 10-17.

Du får tømt dine affaldsbeholdere ved husstanden, som normalt. Ved manglende tømning kan du kontakte Lunde Vognmandsforretning på telefon 65 95 50 59. Genbrug og Renovation behandler henvendelser i begrænset omfang. Du må derfor forvente længere svartid.