COVID-19: Den gode erhvervsservice er her stadig

16.03.2020

Nordfyns Kommune står stadig klar til at tage imod virksomheder, der har brug for hjælp.

Selv om vi ikke længere sidder på vores vante pladser på rådhusene, så er alle medarbejdere stadig tilgængelige både på telefon og på mail. Vi deltager ikke i fysiske møder, men er der behov for et møde, så er vi klar til et telefonmøde over TDCs mødetelefon.

Da vi i øjeblikket ikke sidder fysisk samlet, vil det tage lidt længere tid for os at få koordineret tingene. Men det er vigtigt for Nordfyns Kommune, at vi bidrager til, at de nordfynske kan fortsætte deres erhvervsaktiviteter så upåvirket som muligt.

De aktiviteter, hvor vi har private entreprenører og håndværkere på, fortsætter også uændret. Det gælder fx vores bygge- og anlægsprojekter. Der kan selvfølgelig opstå særlige situationer, hvor vi bliver nødt til at omprioritere. Men vi vil i videst muligt omfang forsøge at holde projekterne i gang. Alle projektledere er også klar på både telefon og mail.

Alle medarbejdere er som nævnt fortsat klar til at tage imod virksomhedshenvendelser. Skulle der alligevel være problemer med at få fat i den rigtige medarbejder, kan man som virksomhed altid anvende Task Force Erhvervs telefonnumre.

  • Plan og Kulturchef Åse Nielsen 21 52 36 83
  • Projektleder Task Force Erhverv Marianne Greve 20 46 08 28
  • Virksomhedskonsulent Danielle Nørlev 40 13 32 70
  • Direktør Henrik Boesen 40 76 43 64

Læs nyhedsbrev til virksomheder udsendt den 15. marts 2020.