Skole/Social/Politi - SSP

I Nordfyns Kommune er der ansat to SSP medarbejdere, der skal rådgive og vejlede børn og unge, der i et eller andet omfang er socialt udsatte.

Nordfyns Kommune har ansat to SSP-medarbejdere. Deres arbejde består af rådgivning og vejledning af børn og unge, som har problemer med mobning, kriminalitet, misbrug af stoffer eller andre problemer. SSP-medarbejderne er ikke lærere, socialrådgivere eller politibetjente, men arbejder selvfølgelig sammen med alle i kommunen.

SSP-medarbejderne arbejder opsøgende. Det vil sige, at de kommer rundt i kommunen og opsøger de unge hvor de unge befinder sig. Det kan være i klubberne, på stranden om sommeren og alle de steder, hvor børn og unge færdes og befinder sig.

Hvis der i et lokalt område af kommunen er flere børn eller unge, som skal have lidt rådgivning/vejledning, kan SSP-medarbejderne i samarbejde med skole, klub osv. i en periode arbejde med et målrettet projekt for at afhjælpe diverse problemstillinger i lokalområdet.

SSP-medarbejderne har ikke faste mødetider og kan derfor træffes både om dagen, om aftenen og i weekender. Hvis de ikke lige svarer på telefonen, kan du indtale en besked eller sende en mail, og de vil så meget hurtigt kontakte dig. Du kan henvende dig uanset din alder og hvis du ønsker det, kan henvendelsen foregå anonymt. SSP-medarbejderne er underlagt reglerne om tavshedspligt og underretningspligt.

Du kan henvende dig med egne problemer, eller hvis du har kendskab til andre der har problemer.

SSP-medarbejdere

Jacob Lagoni, tlf. 24 76 30 11. E-mail: jal@nordfynskommune.dk 

Per Jensen, tlf. 21 59 85 86. E-mail: pjen@nordfynskommune.dk

...

Siden blev sidst opdateret 10.10.2019 af indholdsansvarlig JANI

Kontakt

Børn og Familie
Otterup Rådhus
Rådhuspladsen 2
5450 Otterup

Tlf.: 64 82 81 50
Send os en sikker besked

Åbnings- og telefontid

Mandag: 09.00 - 15.00
Tirsdag: 09.00 - 15.00
Onsdag: 09.00 - 15.00
Torsdag: 09.00 - 17.00
Fredag: 09.00 - 13.00