Nordfyn satser sundt

I Nordfyns Kommune står vi klar til at støtte dig på din vej, hvis du er motiveret for en livsstilsændring i din hverdag. En lille indsats i din hverdag kan give en stor sundhedseffekt i dit liv.

Vores vision er at udvikle de allerbedste rammer for at kunne leve et godt og aktivt liv på Nordfyn. På denne side kan du se et udpluk af vores sundhedsindsats til dig. Ligesom du kan finde relevant sundhedsinformation, som kan støtte dig til at leve et sundt liv.

Indsatserne beskrevet i venstremenu er til dig, som kan have udfordringer med alt lige fra KOL, diabetes, alkohol, rygning, kræft til psykiske lidelser. Mange af indsatserne starter med en afklarende sundhedssamtale, hvor vi sammen med dig finder ud af hvordan du kan bringe sunde vaner ind i din hverdag.

Sundhedsindsatsen i Nordfyns Kommune understøttes af Sundhedsstyrelsens anbefalinger til en sund og aktiv livsstil. I de tilfælde, hvor nærmere information skal søges, henvises der således til Sundhedsstyrelsens hjemmeside eller andre styrelser og råds information. Du finder mange af Nordfyns Kommunes sundhedstilbud på Sundhed.dk

På vores Facebook hjemmeside: Nordfyn Satser Sundt kan du holde dig opdateret i nyeste anbefalinger på sundhedsområdet og se opslag med begivenheder i nærheden af dig.


Siden blev sidst opdateret 14.12.2020 af indholdsansvarlig BLN

Kontakt

Chefkonsulent på sundhedsområdet

Tlf.: 6482 8329


Åbnings- og telefontid

Mandag: 09.00 - 15.00
Tirsdag: 09.00 - 15.00
Onsdag: 09.00 - 15.00
Torsdag: 09.00 - 17.00
Fredag: 09.00 - 13.00