Krible-Krablekasser

Naturvejlederforeningen har med støtte fra blandt andet Friluftsrådet og Nordea-fonden fået mulighed for at udlåne de fedeste krible krable grejkasser i forskellige kommuner i Danmark.  Nordfyns Kommune er en af de heldige ...

Alle Skoler og SFOer kan låne en flot Krible-Krablekasse fyldt med undersøgelsesgrej og inspirationsmateriale – klar til at tage med ud på Krible-Krable-jagt i naturen.

I Nordfyns Kommune har vi fået ikke mindre end to forskellige grejkasser. En Krible-Krable-grejkasse til land, og en Krible-Krable-grejkasse til vand. Begge kasser er fyldt til randen med grej til gør-det-selv-undersøgelser og aktiviteter, så det er lige til at gå til. Kasserne er gratis at låne.

Kasserne er ikke større end at de kan være i en bil, dog skal sæderne nok ligges ned, hvis man kører i en mikrobil. Det er også muligt at låne en lille trailer med låg, der kan bruges til transport.

Krible-krable-udstyr

Udstyr

Krible-Krablekasserne er gratis at booke og benytte. Vær dog opmærksom på, at vi ligesom med resten af grejbanken kun har én af hver Krible-Krablekasse, og da vi er mange brugere, er vi derfor nødt til at have et skærpet opsyn med udstyret. Det forventes derfor, at du som låner udviser respekt og ansvar for hver enkelt genstand. Du forpligter dig som låner til at erstatte ødelagt, skadet eller bortkommet udstyr.

 

Bøger og bestemmelsesduge er særligt sårbare overfor råd. ALT grej skal derfor tilbageleveres rengjort og HELT tørt. Der forbeholdes ret til at fakturere for ikke rengjort udstyr.

 

Krible-Krable-udstyret er et virkeligt unikt tilbud med utroligt mange muligheder for Nordfyns børn og unge - pas rigtigt godt på den!


Bookning

Alle skoler, institutioner og foreninger i Nordfyns Kommune kan booke udstyret i Krible-Krablekasserne. Der udlånes ikke udstyr til private formål.

 

Ønsker du at booke kasserne, skal du gøre det senest 14 dage før, du skal bruge dem. Traileren er gratis at låne.

Bookning sker ved at sende en mail til vejogpark@nordfynskommune.dk Din booking er gældende, når du har modtaget en bekræftelsesmail.

Hvis du gerne vil låne ekstra udstyr, (net, terrarier, skovle og lignende) kan det gøres ved, at du udfylder og indsender formularen for 'booking af enkeltdele'.


Booking af enkeltdele

Ønsker du at booke enkeltdele og separat udstyr, skal du gøre det senest 14 dage før, du skal bruge det.

Formular til booking af enkeltdele: Booking af enkeltdele i Grejbanken

Udfyld formularen og send den til vejogpark@nordfynskommune.dk Din booking er gældende, når du har modtaget en bekræftelsesmail.


Afhentning af udstyr

Når du har modtaget en bekræftelse på din booking kan udstyr og trailer afhentes på:

Materialegården

Møllerled 60

Nr. Esterbølle

5400 Bogense

 

Åbningstid: 

Mandag - torsdag kl. 8.00 - 15.00

Fredag: kl. 8.00 - 11.00

Bemærk, at du selv skal medbringe formularen til underskrift ved udlevering/aflevering.


Brug af udstyr

Vil I som skole eller institution have et kursus i brugen af kassernes forskellige udstyr og de muligheder udstyret giver - eller har du spørgsmål angående håndteringen af udstyret - kan du rette henvendelse til Nordfyns Kommunes naturvejleder Jesper Kirk Christensen jechri@nordfynskommune.dk


Siden blev sidst opdateret 14.08.2019 af indholdsansvarlig JECHRI

Kontakt

Kultur og Fritid
Otterup Rådhus
Rådhuspladsen 2
5450 Otterup

Tlf.: 64 82 80 90
Send os en sikker besked

Åbnings- og telefontid

Mandag: 09.00 - 15.00
Tirsdag: 09.00 - 15.00
Onsdag: 09.00 - 15.00
Torsdag: 09.00 - 17.00
Fredag: 09.00 - 13.00