Før-SFO og SFO

Indskrivning til børnehaveklassen skal ske via digital indskrivning i december måned forud for året hvor dit barn skal starte i skole. Den digitale indskrivning er åben 2 uger i starten af december måned.

Børn skal starte i skole til august i det kalenderår, hvor det fylder 6 år.

Hvis dit barn optages i børnehaveklasse på en folkeskole i en anden kommune eller på en privatskole, skal du også indskrives på digital indskrivning men under ”VÆLG SKOLE” skal du vælge 3. mulighed: ”barnet ønskes ikke indskrevet på distriktsskolen i Nordfyns Kommune”. Du skal huske at henvende dig på den skole hvor du ønsker at dit barn skal gå.

Før-SFO
Børn der er indskrevet i et kommunalt dagtilbud i Nordfyns Kommune overføres automatisk til Før-SFO pr. 1.3. med slut den 31.7.

Skal dit barn starte i en privat skole eller i skole i en anden kommune skal du huske at udmelde med en måneds varsel..

Børn der bliver visiteret til specialtilbud kan blive i børnehaven frem til start i specialtilbuddet august og bliver IKKE flyttet til Før-SFO.

Indskrivning i forbindelse med skoleskift eller tilflytning
Hvis du har brug for at indmelde dit barn i en distriktsskole i Nordfyns Kommune i forbindelse med tilflytning eller du ønsker at dit barn skal skifte skole, skal du henvende dig til skolelederen på distriktsskolen.

Hvis du er tilflytter og ønsker at dit barn skal fortsætte på sin nuværende skole, skal du kontakte Skole- og Dagtilbudsafdelingen og oplyse, hvilken skole dit barn går på og på hvilket klassetrin


Siden blev sidst opdateret 29.10.2020 af indholdsansvarlig CS

Selvbetjening

NemPlads

Kontakt

Skole og Dagtilbud
Otterup Rådhus
Rådhuspladsen 2
5450 Otterup

Tlf.: 64 82 81 79
Send os en sikker besked

Åbnings- og telefontid

Mandag: 09.00 - 15.00
Tirsdag: 09.00 - 15.00
Onsdag: 09.00 - 15.00
Torsdag: 09.00 - 17.00
Fredag: 09.00 - 13.00