Nordfyns Kommune nr. 1 på Fyn i erhvervsklima

I 2020 gav de lokale virksomheder Nordfyns Kommune en karakter, der gør kommunen til den mest erhvervsvenlige kommune på Fyn. Det fremgår af Dansk Industris seneste erhvervsklimamåling.

Når virksomhederne bliver spurgt til deres overordnede vurdering af kommunens erhvervsvenlighed, er det de høje karakterer, der er fremme. Baseret på virksomhedernes subjektive vurdering af kommunens erhvervsvenlighed, ligger Nordfyns Kommune som nr. 6 i landet. I beregningen af kommunens samlede placering indgår der imidlertid også en række statistiske faktorer, og totalt set giver det altså kommunen en placering som nr. 12 i hele landet

Landets 4. bedste sagsbehandling

Nordfyns bedste placering falder i kategorien kommunal sagsbehandling, der handler om, hvor kompetent og hurtig sagsbehandlingen er i bygge-, miljø- og sygedagpengesager. Her har kommunen opnået en placering som nr. 4 i landet og som nr. 1 på Fyn. I kategorien overordnet vurdering af erhvervsvenlighed får kommunen en samlet 6. plads på landsplan.

Siden blev sidst opdateret 04.02.2021 af indholdsansvarlig MGR

Projektleder Marianne Greve
Task Force Erhverv
Otterup Rådhus
Rådhuspladsen 2
5450 Otterup

Send os en almindelig e-mail

Telefontider

Du kan ringe til Task Force Erhverv døgnet rundt, ugens 7 dage.