Virksomheder rangerer Nordfyns Kommune højt

I 2019 gav de lokale virksomheder Nordfyns Kommune en karakter, der gør kommunen til den 12. mest erhvervsvenlige kommune i Danmark. Det fremgåraf Dansk Industris seneste erhvervsklimamåling.

Når virksomhederne bliver spurgt til deres overordnede vurdering af kommunens erhvervsvenlighed, er det de høje karakterer, der er fremme. Baseret på virksomhedernes subjektive vurdering af kommunens erhvervsvenlighed, ligger Nordfyns Kommune som nr. 8 i landet. I beregningen af kommunens samlede placering indgår der imidlertid også en række statistiske faktorer, og totalt set giver det altså kommunen en placering som nr. 12.

Landets 3. bedste sagsbehandling

Nordfyns bedste placering falder i kategorien kommunal sagsbehandling, der handler om, hvor kompetent og hurtig sagsbehandlingen er i bygge-, miljø- og sygedagpengesager. Her har kommunen opnået en placering som nr. 3 i landet og som nr. 1 på Fyn. I kategorien information og dialog med kommunen får kommunen sin næstbedste placering, en samlet 6. plads i landet.

Siden blev sidst opdateret 03.10.2019 af indholdsansvarlig MGR

Projektleder Marianne Greve
Task Force Erhverv
Otterup Rådhus
Rådhuspladsen 2
5450 Otterup

Send os en sikker besked

Telefontider

Du kan ringe til Task Force Erhverv døgnet rundt, ugens 7 dage.