Nordfyns Kommune logo, til forsiden

Nordfyn: Nyt attraktivt boligområde på vej i Otterup

Et nyt attraktivt boligområde i Otterup kommer i udbud i august måned 2022. Området ligger i cirka 20 minutters kørsel fra Odense og er dermed attraktiv for blandt andet ind- og udpendlere. Det drejer sig om en storparcelhusgrund på ca. 4.250 m2.

Visualisering_ny matrikel_zoom.jpg

Udstykningen ligger i tilknytning til byens nyeste parcelhusboligområde Sehestedparken i Otterup. Sehestedparken er en helt ny bydel i Otterup. Bydelen udmærker sig blandt andet ved en række grønne og rekreative initiativer. Det gælder grønne områder, stier og bæredygtige løsninger inden for regnvandshåndtering og klima. Høj kvalitet er også en gennemgående prioritet i den nye bydel.

 

I Sehestedparken har man en unik mulighed for at etablere en drømmebolig til billige priser, tæt på både by, natur og med 8 kilometer til skønne Hasmark Strand. I området går hensynet til moderne behov og bæredygtige natur hånd i hånd - med rekreativt regnvandsbassin, omkringliggende flotte grønne områder med frugttræer, bærbuske og udsigt til den charmerende kærlighedssti. Området har aktiviteter for alle aldre, og der er rig mulighed for friluftsliv og hyggelige stunder i det grønne.

 

I Sehestedparken er der rum for et bredt udsnit af boformer og familiekonstellationer. Det er et levende boligområde midt i naturen, hvor fællesskaber er en væsentlig del af livskvaliteten.

 

Tekniske forhold:

Området er umatrikuleret og en del af matrikel nr. 1lk, Nislevgård Hgd.

 

Byggegrunden er ikke byggemodnet. Udgifterne til byggemodningen skal afholdes af køber selv, herunder alle anlægs- og driftsudgifter til vejanlæg, gadelys, beplantning af grønne områder kloakering og forsyning. Køber vil også skulle aftale det praktiske arbejde omkring tilslutning og forsyninger med diverse forsyningsleverandører og betale alle omkostninger, herunder el, kloak, vand, varme.

 

Læs mere:

Oplev Otterup: https://www.visitnordfyn.dk/nordfyn/oplevelser/byer/otterup

 

Få det samlede overblik over salg af kommunale byggegrunde på Grundsalg Nordfyn: www.nordfynskommune.dk/byggegrund

Kontaktinformation

Grundsalgsmedarbejder Viktoriya Zeleniak på tlf. 20 51 77 05 eller mail vz@nordfynskommune.dk