April

Nordfyn: Nytænkning skal vise nye veje for anbragte unges overgang til eget hjem

30.04.2020

Sammen med fire andre kommuner i landet er Nordfyns Kommune valgt som samarbejdspartner i initiativet 'Min vej hjem'. Projektet foregår i samarbejde med Dansk Design Center og Bikubenfonden.

Hjælpepakke til kultur- og fritidsområdet i Nordfyns Kommune er nu på plads

27.04.2020

Erhvervs- Kultur- og Fritidsudvalget i Nordfyns Kommune har besluttet en samlet hjælpepakke, som skal understøtte foreninger, haller og kulturaktører i kommunen. Samtidig har udvalget besluttet at omfordele puljemidler for 850.000 kr. til aktiviteter, som skal skabe ekstra liv i de tre hovedbyer til fordel for det lokale handelsliv.

Nordfyn: Så er der snart take away på bibliotekerne

24.04.2020

De tre biblioteker byder på nyt "take away-tilbud": Bestil op til tre materialer og hent dem på bibliotekerne i enten Bogense, Søndersø eller Otterup.

Nordfyns Kommune: Genbrugspladser åbner for aflevering af miljøfarligt affald

23.04.2020

Da genbrugspladserne åbnede den 31. marts 2020, omfattede det i første omgang ikke modtagelse af miljøfarligt affald. Da der ikke længere er pres på genbrugspladserne, får borgere nu også muligt at komme af med den type affald. Det sker fra i morgen fredag den 24. april.

Fortsat god trivsel blandt medarbejdere i Nordfyns Kommune

23.04.2020

Medarbejderne i Nordfyns Kommune er glade for deres job. I den netop offentliggjorte 3-i-1 måling lander kommunen på en generel tilfredshedsscore blandt de ansatte på 4,1 ud af 5. Det er en gentagelse af det flotte resultat fra 2018.

Hjælp på vej til det nordfynske foreningsliv

21.04.2020

Det nordfynske foreningsliv er ikke gået ram forbi, når det gælder negative effekter af coronakrisen. Derfor drøfter Nordfyns Kommunes Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalg i øjeblikket en målrettet hjælpepakke til det lokale foreningsliv.

Nordfyns Kommune gør klar til at genoptage grundlovsceremonier - uden håndtryk

16.04.2020

Nordfyns Kommune er klar til at se på, hvordan kommunen kan genoptage grundlovsceremonier. Det sker efter dagens udmelding fra regeringen om, at den midlertidigt ønsker at suspendere kravet om håndtryk ved ceremonien.

En enig kommunalbestyrelse står bag ny ungestrategi på Nordfyn

02.04.2020

På Nordfyn bestræber vi os på at give børn og unge de bedste rammer for udvikling og trivsel. Vi har en insisterende tro på at alle børn og unge kan lykkes. Vi er derfor også rigtigt stolte over nu, at have udfærdiget en ny ungestrategi, med gode input og bidrag fra vores ungeråd og elevråd, som sætter en endnu tydeligere retning for arbejdet på ungeområdet.

Vindere fundet: Akitta og Magne har malet Dronning Margrethes fødselsdagsgave

01.04.2020

Akitta og Magne fra 3. klasse på Sletten Skole, afdeling Skovløkken, har vundet en malekonkurrence for alle 3. klasser i Nordfyns Kommune. Dermed har de malet det billede, som bliver Nordfyns Kommunes gave til Dronning Margrethe på hendes 80 års fødselsdag.