Otterup: Nye byggegrunde er på vej

14.03.2019

Borgmester Morten Andersen tog i dag første spadestik til byggemodningen ved Horsebækvej, som omfatter 25 byggegrunde. Hvis vejrguderne står projektet bi, vil grundene være klar til overtagelse pr. 1. juli 2019 - og det er der god brug for. Grundsalget går nemlig strygende i Nordfyns Kommune.

"Det er god jord, det her", var meldingen fra borgmester Morten Andersen, da spaden med et træfsikkert dykkede ned i den fynske muld ved Horsebækvej i Otterup. Det var ganske vist ikke et "rigtigt" første spadestik, som borgmesteren selv bemærkede i sin tale. Gravemaskinerne har nemlig været i gang på grunden i et stykke tid.

"Det skal vi være taknemmelige for, fordi der er rigtig godt gang i salget af byggegrunde i Nordfyns Kommune, og vi har brug for nye udstykninger til at dække behovet", sagde borgmesteren.

Der sigtes efter en meget hurtig proces med udbuddet af grundene, sådan at overtagelse af grundene kan ske allerede 1. juli.

Se film fra dagens første spadestik
(åbner i Facebook):

FAKTA

Byggemodningen af de 25 grunde andrager en anlægsinvestering på 12,3 mio. kr. Grundstørrelserne varierer fra 910 m2 til 1400 m2

Forsyninger på grunden:
El, vand, fjernvarme, fiber, regn- og spildevandstik.

Grundene forventes at blive sat til salg i løbet af kort tid med forventet
overtagelse 1. juli 2019.

'Hold øje med Nordfyns Kommunes
hjemmeside og annoncering