September

"Sløjfen" blev indviet

28.09.2018

Fredag den 28. september blev Frivilligcenter Nordfyns nye lokaler i Bogense indviet. Ved samme lejlighed blev husets nye navn afsløret. Huset hedder fremover "Sløjfen" med hentydning til noget af det, som de frivillige er rigtig gode til - nemlig at skabe fællesskab og sammenhæng.

Nordfyns Kommune: Affaldssortering starter fra vuggestuealderen

26.09.2018

Skolebørn og børn helt ned til vuggestuealderen inddrages nu i affaldssorteringen på skoler og institutioner i Nordfyns Kommune. Det sker for at give børnene et tidligt indblik i værdien af at sortere sit affald. 

Uge 39: Frivilligheden lever på Nordfyn

26.09.2018

I denne uge bliver frivillige fejret i Nordfyns Kommune. Flere frivillige organisationer får besøg af deres helt egen politikerpraktikant. Fredag eftermiddag indvies det nye frivillighus på Poppelvej i Bogense. Og samme aften bliver der holdt fest for alle frivillige i kommunen - en fest, der har vist sig at være et sandt tilløbsstykke.

Nordfyns Kommune: Alle partier bag budgetaftale

21.09.2018

Så er aftalen om budget 2019 på plads i Nordfyns Kommune. Aftalen er indgået mellem Venstre, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti og Det Konservative Folkeparti og har dermed opbakning fra alle 25 medlemmer af kommunalbestyrelsen.

Ungeposten bliver den nemme indgang for de unge

18.09.2018

Ungeposten, der slog dørene op for borgerne allerede den 3. september, fik i dag en indvielse af den mere officielle slags. Ungeposten vil fremover være fælles indgang til kommunen for unge i alderen fra 15 til og med 29 år.

Budget 2019: Over 100 borgere deltog i borgermøde

12.09.2018

Godt 100 borgere var mødt op, da Nordfyns Kommune her til aften holdt orienterings- og debatmøde om budget 2019. Foruden borgerne deltog også repræsentanter fra kommunalbestyrelsen og administrationen.

Ny undersøgelse fra Region Syddanmark: Nordfyns borgere er tilfredse med livet

10.09.2018

En undersøgelse af nordfynboernes syn på egen sundhed, tryghed og tillid, arbejde, fritid og familieliv viser, at flere end seks ud af ti er meget tilfredse med livet. Undersøgelsen fra Region Syddanmark viser også, at par uden børn er mest glade for tilværelsen.

Eksperiment: Idræt og høj puls skal koble sundhed med god læring

06.09.2018

Søndersøskolen har sat gang i et minieksperiment, der skal bane vejen for øget brug af idrætstimer for at øge skolebørns sundhed og koncentrationsevne. Projektet har rod i den opdaterede Vision 2021, som netop er vedtaget af kommunalbestyrelsen.

Højdespringer: Nordfyns Kommune har Danmarks fjerde bedste erhvervsklima

03.09.2018

Nordfyns Kommune er årets højdespringer i DI's Lokalt Erhvervsklimaundersøgelse 2018. Kommunen går hele 44 pladser frem til en samlet placering som nr. 4 på DI's rangliste.