Skal "Årets frivillige idrætsleder på Fyn" findes på Nordfyn?

12.12.2018

Nordfyns Kommune har indstillet Poul Erik Nielsen til prisen som "Årets Frivillige Idrætsleder på Fyn". Poul Erik Nielsen er bl.a. kendt som initiativtager til og mangeårig stævneleder for Palby Fyn Cup.

Borgmester Morten Andersen siger:
- Poul Erik er en ildsjæl med saltvand i årene. Han har med stort gåpåmod sat gang i en sejlads, som hvert år bringer sejlere fra nær og fjern til Fyn. Kapsejladsen har uvurderlig betydning for såvel Nordfyns Kommune som resten af Fyn. Eventen giver hvert år sejlerne en masse mindeværdige oplevelser og er efterhånden fast inventar, når sejlere skal planlægge sæsonen".

Vinderen af prisen bliver afsløret ved et aftenarrangement for det fynske idrætsliv i forbindelse med Fynske Bank Sportslørdag den 19. januar 2019.

Indsatsen fra frivillige er uvurderlig

Prisen som "Årets Frvillige Idrætsleder på Fyn" sætter fokus på betydningen af den frivillige indsats i de fynske idrætsforeninger. De frivilliges arbejde har stor værdi for aktiviteterne i lokalområderne og især for børn og unges muligheder for at udvikle sig i deres idræt. 39 procent af danskerne deltager i frivilligt arbejde, og hovedparten, nemlig 26 procent, er frivillige i idrætssammenhæng.

Vinderen af prisen modtager en sejrstatuette designet af kunstneren Jens Galschiøt og et gavekort på 10.000 kroner.

Juryen for "Årets Frivillige Idrætsleder" består af repræsentanter fra de ni fynske kommuner, der deltager i Fynske Bank Sportslørdag, og repræsentanter fra Samvirkende Idrætsklubber i Odense (SIKO).

Borgmester Morten Andersen, mobil 40 40 24 47

Pia Krogh Andersen, Nordfyns Kommune, mobil: 40 16  79 67