Udbud af ejendom i Otterup

15.04.2020

Nordfyns Kommune udbyder ejendommen Vestergade 19, 5450 Otterup til salg.

Nordfyns Kommune udbyder ejendommen Vestergade 19, 5450 Otterup til salg til en pris på 750.000 kr.

Ejendommen er et parcelhus til helårsbeboelse centralt beliggende i Otterup by tæt på skole, indkøbsmuligheder og lægehus.

Ejendommen består af en grund på i alt 626 m2 med et parcelhus på 96 m2 med indlagt fjernvarme. Herudover er der en garage på 15 m2 og en carport på 17 m2.

Ejendommen er tæt beliggende ved skolen og Otterup Idrætscenter, hvor der er haller, træningscenter og bowling. Hasmark Strand og naturen på Enebærodde er blot en kort cykeltur fra byen. Byskoven og den grønne sti er perfekt til løbeturen, eller når hunden skal luftes, og kærlighedsstien er dejlig til en hyggelig gåtur sammen.

Der er kun ca. 7 km til Hasmark Strand, ca. 15 km til Odense centrum og ca. 25 km til motorvejen.

Udbudsmaterialet med salgsbetingleser og bilag er tilgængeligt her (klik her).

Sidste frist for at afgive købstilbud i udbudsperioden er den 17. maj 2020.