Information om VM i cyklecross i Bogense

16.01.2019

I weekenden den 2.-3. februar er Bogense vært for den største idrætsbegivenhed på Nordfyn nogensinde. Den absolutte elite i cyklecross skal for 70. gang køre om verdensmesterskaberne, og 40 millioner mennesker verden over forventes at følge begivenheden på TV.

Begivenheden tiltrækker tusindvis af tilrejsende tilskuere og giver Bogense og Nordfyn en unik mulighed for at manifestere sig i bevidstheden hos såvel publikum, som hos de millioner af mennesker, der forventes at følge begivenheden på TV.

Besøg eventzonen

Vi håber, at du får tid til at besøge eventzonen. Vi har haft fokus på at børn og unge billigt kan få mulighed for at opleve et rigtigt verdensmesterskab på allernærmeste hold. Derfor er der gratis adgang op til 16 år. Med en weekendpris for kr. 250,-. + billetgebyr pr. voksen kan man som familie med 2 voksne og 2 børn opleve verdens bedste crossryttere for kun kr. 500,- for en weekend. En enkelt dagsbillet koster kr. 160,- + billetgebyr.

Trafikale ændringer

Afviklingen af VM påvirker trafikken på følgende måde:

Tirsdag 29. januar 2019

Vestre Havnevej, Bogense Marina og parkeringspladsen bag STARK afspærres for trafik frem til mandag 4. februar.

Torsdag 30. januar 2019

I tidsrummet kl. 14-16 vil området omkring Gl. Havn, Vestre Havnevej, Østre Havnevej, Adelgade og Kirkestræde være afspærret for trafik.

Fredag 1. februar 2019

I tidsrummet kl. 10-12 og kl. 14-17 er området omkring Gl. Havn, Vestre Havnevej, Østre Havnevej, Adelgade og Kirkestræde afspærret for trafik.
Fredag morgen afspærres parkeringspladsen foran STARK samt Adelgade 1-13 og Kirkestræde frem til søndag aften.
Fra fredag kl. 13 til søndag kl. 21 omdannes hele Adelgade, Jernbanegade, Torvegade og Torvet til gågade.

Lørdag 2. februar & søndag 3. februar 2019

Hele havneområdet er afspærret for trafik fra kl. 7 lørdag frem til søndag aften.
Begge dage kræver det et armbånd eller akkreditering for at færdes på dette område – den såkaldte eventzone.

For yderligere oplysninger henviser vi til vores website www.crossdenmark.dk. Du kan også følge os på Facebook, ligesom du til enhver tid er velkommen til at kontakte os på mail info@crossdenmark.dk eller henvende dig personligt hos VisitNordfyn, Vestre Havnevej 9B i Bogense.

På forhånd tak for forståelse og opbakning. Forhåbentlig ses vi til VM i cyklecross – et arrangement, hvis omfang helt sikkert vil blive en milepæl i Nordfyns og Bogenses historie.

Nordfyn Erhverv og Turisme