Lokalplan 2017-4 - Mindre erhvervsområde i Otterup samt kommuneplantillæg nr. 20

19.05.2017

Nordfyns Kommunalbestyrelse har torsdag den 19. maj 2017 besluttet, at ovennævnte planforslag ved-tages endeligt. Planerne er udarbejdet for at mulig-gøre liberalt erhverv indenfor området.

Kommuneplantillæg nr. 20, Mindre erhvervsområde i Otterup
Lokalplan 2017-4, Mindre erhvervsområde i Otterup

Planforslagene har været fremlagt i offentlig høring i perioden fra den 24. februar 2017 til den 21. april 2017. Administrationen har i denne forbindelse ikke modtaget bemærkninger eller indsigelser til de fremlagte planforslag.

Eventuelle spørgsmål til de endelige planer kan rettes til Nordfyns Kommune på mail: teknisk@nordfynskommune.dk

Klagemulighed

Enhver med retlig interesse i sagens udfald kan klage over retlige spørgsmål til Planklagenævnet indtil er den 16. juni 2017.

Hvis du ønsker at klage, kan du klage til Planklagenævnet. Du klager via Klageportalen, som du finder et link til på forsiden af www.nmkn.dk. Klageportalen ligger på www.borger.dk og www.virk.dk. Du logger på www.borger.dk eller www.virk.dk, ligesom du plejer, typisk med NEM-ID. Klagen sendes gennem Klageportalen til den myndighed, der har truffet afgørelsen. En klage er indgivet, når den er tilgængelig for myndigheden i Klageportalen. Når du klager, skal du betale et gebyr, som for privatpersoner er på 900 kr. og for virksomheder og foreninger på 1.800 kr. Betaling af klagegebyr sker ved elektronisk overførsel til Planklagenævnet via Klageportalen.

Gebyret tilbagebetales, hvis klagesagen fører til, at den påklagede afgørelse ændres eller ophæves, hvis klager får helt eller delvis medhold i klagen, eller klagen afvises som følge af overskredet klagefrist, manglende klageberettigelse, eller fordi klagen ikke er omfattet af Planklagenævnets kompetence.

Vejledning om gebyr findes på Planklagenævnets hjemmeside www.nmkn.dk.

Planklagenævnet skal som udgangspunkt afvise en klage, som ikke er indgivet ved digital selvbetjening.

Nævnet kan undlade at afvise en klage, som ikke er indgivet ved digital selvbetjening, hvis der foreligger særlige forhold, der gør, at klager ikke må forventes at kunne anvende digital selvbetjening.

Hvis du ønsker at blive fritaget for at bruge Klageportalen, skal du sende en begrundet anmodning til Nordfyns Kommune, som har truffet afgørelse i sagen. Kommunen videresender herefter anmodningen til Planklagenævnet, som træffer afgørelse om, hvorvidt din anmodning kan imødekommes.

Afgørelsen kan indbringes for domstolene inden 6 måneder fra annonceringsdatoen.

Plan og Kultur
Otterup Rådhus
Rådhuspladsen 2
5450 Otterup