Nordfyns Kommune henter sin nye børn- og familiechef fra Svendborg Kommune

01.10.2018

Jesper Due Pytlick har fået jobbet som ny børn- og familiechef i Nordfyns Kommune. Han kommer fra en stilling som leder af Administration og Udvikling i Svendborg Kommunes Socialafdeling. Han har desuden i en periode været konstitueret leder af kommunens Familieafdeling.

Jesper Due Pytlick er Cand. Oecon med en diplomuddannelse i ledelse.

Direktør for Børn- og Unge, Ejner Jensen, ser meget frem til samarbejdet med Jesper Due Pytlick.

- Vi får en børn- og ungechef med knivskarpe kompetencer og med en solid ledererfaring. Det giver en god ballast for at løfte opgaverne som børn- og familiechef, siger direktør for Børn og Unge Ejner Jensen.

Kommunens nye børn- og familiechef får ansvaret for sundhedsplejen, tandplejen, fælles ungeteam, socialt udsatte børn, børn og unge med handicap, misbrugsbehandling til børn og unge, plejefamilier, Nordfyns Børne- og Familiecenter samt Voksen Handicap og Psykiatri.

- Jeg glæder mig meget til at arbejde med det her område i Nordfyns Kommune. Nordfyns Kommune har en rigtig fin størrelse, når det det gælder om at skabe sammenhængskraft på tværs. Kommunens værdier omkring samskabelse falder helt  i tråd med mine forventninger, og det har jeg fået bekræftet i samtalerne, siger Jesper Due Pytlick.

Jesper Due Pytlick er 38 år og bor på Tåsinge sammen med Lisbeth og deres fire børn. Han tiltræder i sit nye job den 1. november 2018.

Direktør for Børn og Unge Ejner Jensen, 2159 8509

Ny chef for Børn og Familie Jesper Due Pytlick, 3017 5932