Nordfyns Kommune: Velbesøgt håndværkermøde

31.10.2018

Der var godt 70 deltagere til håndværkermødet, der i år blev holdt på Otterup Rådhus. Håndværkermødet er en årlig begivenhed, og årets møde var det hidtil bedst besøgte.

Eksperiment: Kommunen rykker ud på genbrugspladsen

25.10.2018

Når du nu alligevel er på genbrugspladsen, hvorfor så ikke få dit blodtryk målt eller talt din byggesag igennem? Det bliver muligt mandag den 29. oktober kl.11.00-17.00, når kommunen som et eksperiment rykker ud med udvalgte funktioner på genbrugspladsen i Bogense.

Nordfyns Kommune: Kystskolen er certificeret "udeskole"

09.10.2018

Kystskolen har papir på, at den er god til at trække naturen og det nære miljø ind i undervisningen. Skolen kombinerer praktiske oplevelser i det fri med læring og faglig udvikling.

Otterup Idrætscenter gør klar til åbningsfest

04.10.2018

På lørdag kl. 13.30-16.00 er der indvielse af Otterup Idrætscenter. Indvielsen er kulminationen på en omfattende ombygning og udvidelse af Otterup Hallen. Med anlægsudgifter på over 37 mio. kr. er det den største anlægsinvestering i Nordfyns Kommunes historie.

Nordfyns Kommune henter sin nye børn- og familiechef fra Svendborg Kommune

01.10.2018

Jesper Due Pytlick har fået jobbet som ny børn- og familiechef i Nordfyns Kommune. Han kommer fra en stilling som leder af Administration og Udvikling i Svendborg Kommunes Socialafdeling. Han har desuden i en periode været konstitueret leder af kommunens Familieafdeling.