Nordfyns Kommune: Kystskolen er certificeret "udeskole"

09.10.2018

Kystskolen har papir på, at den er god til at trække naturen og det nære miljø ind i undervisningen. Skolen kombinerer praktiske oplevelser i det fri med læring og faglig udvikling.

Otterup Idrætscenter gør klar til åbningsfest

04.10.2018

På lørdag kl. 13.30-16.00 er der indvielse af Otterup Idrætscenter. Indvielsen er kulminationen på en omfattende ombygning og udvidelse af Otterup Hallen. Med anlægsudgifter på over 37 mio. kr. er det den største anlægsinvestering i Nordfyns Kommunes historie.

Nordfyns Kommune henter sin nye børn- og familiechef fra Svendborg Kommune

01.10.2018

Jesper Due Pytlick har fået jobbet som ny børn- og familiechef i Nordfyns Kommune. Han kommer fra en stilling som leder af Administration og Udvikling i Svendborg Kommunes Socialafdeling. Han har desuden i en periode været konstitueret leder af kommunens Familieafdeling.