Nordfyn: Unge kunstnere henter inspiration på KunstCamp i Norge

06.03.2018

Igen i 2018 sender Nordfyns Kommune interesserede unge kunstnere på KunstCamp i Norge. Tilbuddet gælder unge i alderen 18 til 25 år, og de kan frem til 1. april lægge billet ind på en plads.

Både i 2016 og 2017 deltog unge kunstnere fra Nordfyns Kommune i KunstCamp på Fossekleiva Kultursenter i Berger, Norge. Samme tilbud gives i 2018, hvor campen arbejder med 'containeren' som fysisk og tematisk ramme. Campen varer fem dage og finder sted i uge 31. Læs mere her.

KunstCampen har deltagere fra hele Norden, og formen veksler mellem vejledning, workshops, eksperimenter, fordybning og ikke mindst fællesskab med andre unge.

Formand for Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalget Mette Landtved-Holm siger:

"I Nordfyns Kommune vil vi gerne give de etablerede kunstnere gode rammer, så vi får et mangfoldigt kunst- og kulturudbud i kommunen. Men det er lige så vigtigt at hjælpe vores unge spirende talenter med at udvikle deres kunst, og det er KunstCampen en god mulighed for″.

Er du interesseret?

Er du mellem 18 og 25 år, borger i Nordfyns Kommune, og vil du vide mere om dine muligheder for at komme på KunstCamp, så tøv ikke med at kontakte Kultur og Fritid på mail kultur-fritid@nordfynskommune.dk eller telefon: 64 82 80 95.

Nordfyns Kommune dækker udgifterne i forbindelse med rejse og ophold for to deltagere. Tilmelding senest 1. april 2018 på mail kultur-fritid@nordfynskommune.dk

Formand for Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalget Mette Landtved-Holm, tlf. 64 82 86 38

Kultur- og Fritidskonsulent Lise Dilling, tlf. 29 16 08 72