Dansk Sprognævn fik nordfynsk lynvisit

13.03.2018

Tirsdag den 13. marts besøgte en lille nordfynsk delegation Dansk Sprognævn på Frederiksberg i København. Formålet med besøget var at få et førstehånds indblik i Sprognævnets arbejde og hilse på de ansatte.

Direktør i Dansk Sprognævn Sabine Kirchmeier flankeret af borgmester Morten Andersen (tv.) og kommunaldirektør Morten V. Pedersen.

Fra Nordfyns Kommune deltog borgmester Morten Andersen og kommunaldirektør Morten V. Pedersen. Desuden medvirkede kommunens bosætningskoordinator Hanne Bille.

"Det var rigtig spændende at se Sprognævnets lokaler og høre om de mange forskelligartede opgaver i Sprognævnet. Det er en god viden at have med i det fortsatte arbejde med at byde Dansk Sprognævn velkommen til Nordfyns Kommune", siger borgmester Morten Andersen.

Mødet blev også brugt til at præsentere kommunens bosætningskoordinator Hanne Bille for de ansatte. Hun er tiltænkt en vigtig rolle som kontaktperson for de, der måtte have spørgsmål om mulighederne for at bosætte sig i Nordfyns Kommune.

"Med Hanne som omdrejningspunkt har vi etableret en nem indgang for folk, der ønsker svar på spørgsmål  om bosætning. Det er en service ikke kun for Sprognævnets medarbejdere, men for ansatte i alle de 711 job, der kommer til Fyn", siger kommunaldirektør Morten V. Pedersen.

Nordfyns Kommune har samtidig en aftale med de lokale ejendomsmæglere om, at de står til rådighed for eventuelle fremvisninger eller afklaring af spørgsmål om nybyggeri eller huskøb.

Bosætningskoordinator Hanne Bille får en snak med direktør i Dansk Sprognævn Sabine Kirchmeier.

Borgmester Morten Andersen, tlf. 40 40 24 47
Kommunaldirektør Morten V. Pedersen, tlf. 20 31 26 84