Bogense: Vil du være med til at passe på vores børn og unge i nattelivet?

14.03.2018

På et borgermøde torsdag d. 12. april kl. 17.30-18.30 skal mulighederne for at oprette et natteravnekorps i Bogense drøftes. Mødet foregår i kantinen på Bogense Skole, Gyldensteensvej 2​​.​​​​​

 
 

Initiativet til mødet kommer fra skoleleder Pia Brøndsted Jacobsen, Bogense Skole. Både fra skolens elever og forældre er der efterlyst initiativer, som kan gøre de unges fritidsliv i byen mere trygt, og ifølge Pia Brøndsted Jacobsen kunne Natteravnene være en model.

 

- Skal det lykkes, kræver det en aktiv indsats af frivillige, som vil give en hånd med som natteravne. Det handler især om at lytte og tale med de unge, men naturligvis også at yde hjælp, hvis der er brug for det, siger Pia Brøndsted Jacobsen.

 

På mødet vil en repræsentant fra Natteravnene deltage og fortælle, hvad det vil sige at gå Natteravn. Herefter vil der være debat.

 

- Jeg håber, at byens borgere vil medvirke til at skabe tryghed i aftentimerne og weekender. Det er ikke et krav, at man skal være forældre. Man skal bare have lyst til at passe på vores børn og unge, siger Pia Brøndsted Jacobsen.

 

Er du interesseret i at deltage, skal du bare møde du bare op. Der er ikke tilmelding.

 
Kontaktinformation

Skoleleder Pia Brøndsted Jacobsen, 21 36 92 08