Marts

Nordfyns Kommune har fået en veteranpolitik

23.03.2018

Kommunalbestyrelsen i Nordfyns Kommune godkendte på sit møde den 22. marts en veteranpolitik. Dermed har kommunen sat rammen for, hvordan man hjælper hjemvendte veteraner.

Klintebjerg: Havnefaciliteter får et markant løft

23.03.2018

1. spadestik, mandag den 9. april kl. 11.00, Klintebjergvej 178A, 5450 Otterup

Nordfyns Kommune præsenterer sit hidtil bedste regnskab

22.03.2018

Med et overskud på 65,5 mio. kroner har Kommunalbestyrelsen i Nordfyns Kommune netop vedtaget det bedste regnskab i kommunens historie. Flere borgere, øget grundsalg samt flere i arbejde og dermed færre overførselsudgifter til ledige - det er nogle af forklaringerne på det gode resultat.

Bogense: Vil du være med til at passe på vores børn og unge i nattelivet?

14.03.2018

På et borgermøde torsdag d. 12. april kl. 17.30-18.30 skal mulighederne for at oprette et natteravnekorps i Bogense drøftes. Mødet foregår i kantinen på Bogense Skole, Gyldensteensvej 2​​.​​​​​

Bogensehallerne bliver selvejende

14.03.2018

Om kort tid overgår Bogense Hallerne fra at være en kommunalt ejet hal til at være selvejende. Det sker på en stiftende generalforsamling den 19. marts med deltagelse af de foreninger, der fremadrettet skal drive hallerne.

Dansk Sprognævn fik nordfynsk lynvisit

13.03.2018

Tirsdag den 13. marts besøgte en lille nordfynsk delegation Dansk Sprognævn på Frederiksberg i København. Formålet med besøget var at få et førstehånds indblik i Sprognævnets arbejde og hilse på de ansatte.

Sundhedsprofilen: Borgere på Nordfyn er godt tilfredse med  deres helbred

08.03.2018

Hovedparten af borgerne i Nordfyns Kommune oplever at have et godt helbred og god livskvalitet. Det viser den nye udgave af den nationale sundhedsprofil.

Nordfyn: Unge kunstnere henter inspiration på KunstCamp i Norge

06.03.2018

Igen i 2018 sender Nordfyns Kommune interesserede unge kunstnere på KunstCamp i Norge. Tilbuddet gælder unge i alderen 18 til 25 år, og de kan frem til 1. april lægge billet ind på en plads.

Nordfyn: Gratis røgalarmer skal give færre brandulykker

02.03.2018

Beredskab Fyn, Ældre Sagen Nordfyn og Nordfyns Kommune vil i fællesskab forebygge brandulykker. Midlet er gratis røgalarmer til ældre og svage borgere.