Er landdistrikterne blevet ’hjemmeblinde’?

31.05.2018

FOLKEMØDET 2018: Når Landdistrikterne torsdag den 14. juni slår teltdugen op, er første programpunkt et debatmøde arrangeret af Nordfyns Kommune. Debatten stiller skarpt på, hvorfor landdistrikterne har så svært ved at komme ud over rampen med de gode historier.

Nordfyn: Bustur for nye borgere hitter

29.05.2018

Nordfyns Kommune har succes med at invitere sine nye borgere på borgmesterguidede busture rundt i kommunen. Årets bustur er den tredje i rækken, og det bliver ikke den sidste.

Nordfyns Kommune: Sygefraværet rasler ned

18.05.2018

Nordfyns Kommune er på kort tid gået fra at have et markant højt sygefravær til nu at have det fjerde laveste sygefravær blandt de fynske kommuner. Det viser data fra Kommunernes og Regionernes Løndatakontor.

Nordfyn: Virksomhederne passer på miljøet

18.05.2018

De nordfynske virksomheder har godt styr på miljøet. Det konstaterer udvalgsformand Anders Thingholm, efter at Teknik- og Miljøudvalget netop har behandlet årsberetningen for miljøtilsyn.

Nordfyn: Containere holdes åbne, indtil en løsning er fundet

17.05.2018

Hændelsen fra weekenden, hvor en 87-årig kvinde, ved et uheld blev lukket inde i en container på genbrugspladsen i Bogense, fører nu til ændringer på kommunens pladser. Indtil der er fundet en permanent løsning, vil genbrugscontainerne på pladserne i Bogense og Otterup forblive åbne efter lukketid.