Nordfyns Kommunes borgmester modtager Beredskabsforbundets hæderstegn

09.06.2018

Borgmester Morten Andersen har modtaget Beredskabsforbundets hæderstegn som en anerkendelse for sit arbejde inden for forbundets arbejdsområde og for sit virke for redningsberedskabet i Danmark. Hæderstegnet blev officielt overrakt på Beredskabsforbundets landsrådsmøde lørdag den 9. juni i Kolding.

Hæderstegnet blev tildelt på indstilling fra kredsleder i Beredskabsforbundet Nordfyn Elsebeth Andersen Jensen, der især fremhæver borgmesterens prioritering af de frivillige ved redningsberedskabet og Bered-skabsforbundet Nordfyn som bevæggrund for sin indstilling.

"Morten Andersen har altid tid til en snak med de frivillige ved redningsberedskabet og Beredskabsforbundet Nordfyn. Han styrker og bakker op omkring de frivillige i redningsberedskabet/ Beredskabsforbundet. Han er en meget loyal person, som gerne ønsker at høre alle meninger/holdninger, inden han kommenterer sagen, dette gør ham til en særdeles vellidt borgmester", skriver Elsebeth Andersen Jensen blandt andet.

Borgmester Morten Andersen er stolt over den anerkendelse, som tildelingen er udtryk for.

"Det luner altid at vide, at der bliver sat pris på den indsats, du leverer. Dialogen og samarbejdet med de frivillige i beredskabet har altid stået mit hjerte nært. De frivillige fortjener også selv en stor anerkendelse for den indsats, de leverer for at skabe tryghed omkring os", siger Morten Andersen.

Det er Beredskabsforbundets landsledelse, der beslutter, hvem der skal modtage hæderstegnet.

Vedhæftede filer

Borgmester Morten Andersen, mobil 40 40 24 47
Kredsleder i Beredskabsforbundet Nordfyn Elsebeth Andersen Jensen, mobil 24 84 95 96