Nordfyns Kommune indfører pædagogisk IT i kommunens dagtilbud

21.06.2018

Som noget nyt indfører Nordfyns Kommune digitale læringskasser til alle børn i kommunens dagtilbud.  Initiativet er en del af en ny strategi for pædagogisk IT 2018-2021, som kommunalbestyrelsen netop har vedtaget

Erhvervsvenlighed: Nordfyns Kommune bedst på Fyn

20.06.2018

Med en placering som nr. 23 er Nordfyns Kommune den mest erhvervsvenlige kommune på Fyn. Det fremgår af en netop offentliggjort analyse fra Dansk Byggeri.

Borgmester Morten Andersen udnævnt til ambassadør for produktionsskolerne

18.06.2018

Under det netop afsluttede Folkemøde på Bornholm blev borgmester Morten Andersen udnævnt til produktionsskoleambassadør.

Nordfyn indtager Folkemødet

14.06.2018

Når Folkemødet på Bornholm åbner i dag, er også Nordfyn repræsenteret. Fra kommunalbestyrelsen deltager borgmester Morten Andersen (V), Helle Brunse (V), Peder Svensson (O), Anders Funch Engelstad (F) og Anette Lykke Jensen (A). Kommunaldirektør Morten V. Pedersen er ligeledes at finde på listen over deltagere.

Nordfyns Kommunes borgmester modtager Beredskabsforbundets hæderstegn

09.06.2018

Borgmester Morten Andersen har modtaget Beredskabsforbundets hæderstegn som en anerkendelse for sit arbejde inden for forbundets arbejdsområde og for sit virke for redningsberedskabet i Danmark. Hæderstegnet blev officielt overrakt på Beredskabsforbundets landsrådsmøde lørdag den 9. juni i Kolding.

Sagen om indkøb af kurser i Nordfyns Børne- og Familiecenter får nu ansættelsesmæssige konsekvenser

08.06.2018

Nordfyns Kommune afslutter ansættelsesforholdet med centerlederen for Nordfyns Børne- og Familiecenter med øjeblikkelig virkning og uden yderligere varsel, ligesom hun er politianmeldt for brud på sin tavshedspligt. Samtidig indledes der en afskedigelsessag mod kommunens chef for Børn og Familie.