Familie på fem flettede fingre med Nordfyn

12.09.2017

Nordfynsk gæstfrihed og pragtfuldt sensommervejr gik hånd i hånd, da familien Jørgensen fra Lolland besøgte Nordfyn den 1.-2. september. Familien var inviteret på date med Nordfyn som led i kommunens bosætningsindsats. Besøget var samtidig en del af promoveringen af portalen Kommune Match, som matcher kommuner med borgere.

 

Emil, Jane, Jakob og Ditte Jørgensen ved H.C. Andersen Golf. Far Lars tager billedet.

 

Langesø, Glavendruplunden og Bogense foldede sig ud og viste sig fra den bedste side, da Jane Jørgensen og hendes familie kom fra Lolland for at stifte bekendtskab med Nordfyn. Det blev til et døgn med gåture ved Langesø og H.C. Andersen Golf, god mad og masser af oplevelser til årets vikingemarked.

 

Familien, som ud over Jane består af far Lars og de tre børn: Emil, Ditte og Jakob, var inviteret på besøg på Nordfyn for at få øjnene op for Nordfyn som et godt sted at bo.

 

Frokost med lokale ambassadører og samarbejde med frivillige og erhvervsdrivende

Lørdag tog familien til Langesø, hvor de spiste frokost med Veflingefamilien Jury, Berith og deres to børn. Det blev til et par hyggelige timer, hvor der blev snakket om, hvad Nordfyn kan tilbyde børnefamilier - fra en børnefamilie til en anden.

 

Legekæden i Bogense havde sponsoreret gaver til børnene, Vikingemarkedet gav gratis adgang og Dampskibshuset trakterede med lækker aftensmad til familien, som var meget glade for den gode modtagelse.

 

Besøget blev afviklet som led i markedsføringen af portalen Kommune Match. På www.kommunematch.dk kan man sammenligne landets 98 kommuner på parametre som indbyggertal, jobmuligheder, klassekvotienter, børn pr. ansat i daginstitutioner, skat og meget mere og finde den kommune, der matcher ens behov bedst.

 

Kommune Match et forsøgsprojekt, der løber i 2017, hvor 8 af landets kommuner deltager, heriblandt Nordfyns Kommune. Planen er, at Kommune Match herefter udbredes til hele landet.

 
Kontaktinformation

Landdistriktskoordinator Hanne Bille, tlf. 64 82 80 98.