September

Nyhedsindslag var baseret på forældede tal

29.09.2017

Den 27. september bragte TV2 Fyn et indslag om, at Nordfyns Kommune angiveligt skulle have det højeste antal sygedage pr. ansat sammenlignet med de øvrige fynske kommuner. Indslaget var imidlertid baseret på tal tilbage fra 2015, mens samme statistik fra 2016 viser bedring i Nordfyns Kommunes sygefravær.

Fionaparken: Nye entreprenøraftaler er på plads

21.09.2017

Der er i dag indgået aftaler med de tidligere underentreprenører og en ny jordentreprenør på arbejdet omkring Fionaparken. Det betyder, at arbejdet med udstykningen kan gå i gang igen fra den kommende uge.

Årets demenskoordinator arbejder i Nordfyns Kommune

21.09.2017

Demenskoordinator i Nordfyns Kommune, Lone Jensen, er kåret som Årets Demenskoordinator Prisoverrækkelsen fandt sted på Hotel Nyborg Strand. 

Budgetforlig på plads i Nordfyns Kommune

19.09.2017

Der er indgået aftale om budget 2018 for Nordfyns Kommune. Aftalen er indgået mellem Venstre, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, Det Konservative Folkeparti, Nordfynslisten, Liberal Alliance og Enhedslisten.

Nordfyn i nyt samarbejde: garanti for uddannelse til alle unge

18.09.2017

Et nyt samarbejde giver de fynske unge garanti for uddannelse, så længe de gør deres bedste og er åbne for nye muligheder.

Vellykket borgermøde om budget 2018

14.09.2017

Onsdag den 13. september afholdt kommunalbestyrelsen et velbesøgt møde om det igangværende arbejde med budget 2018. Mødet fandt sted på Tingstedet i Søndersø, og formålet var at informere borgerne og andre interesserede om forventningerne til det kommende års budget og orientere om arbejdet i de politiske udvalg. Endelig var der mulighed for at gå i dialog med kommunalbestyrelsen om budgettet mv.

Familie på fem flettede fingre med Nordfyn

12.09.2017

Nordfynsk gæstfrihed og pragtfuldt sensommervejr gik hånd i hånd, da familien Jørgensen fra Lolland besøgte Nordfyn den 1.-2. september. Familien var inviteret på date med Nordfyn som led i kommunens bosætningsindsats. Besøget var samtidig en del af promoveringen af portalen Kommune Match, som matcher kommuner med borgere.

Nordfyn:Statsministeren besøger Særslev-Hårslev-Skolen

11.09.2017

Særslev-Hårslev-Skolen er en af de 120 skoler, som kan kan få del i den nationale pulje til "elevløft" - en pulje, som belønner skoler for at løfte fagligt svage elever. Statsminister Lars Løkke Rasmussen besøger skolen torsdag den 14. september for at høre om skolens indsats for at skabe et bedre læringsmiljø. Besøget finder sted kl. 13.30-14.30 på afdeling Særslev, Vestergade 5, 5471 Særslev.

Ny tidsplan for Fionagrunden klar inden for en uge

08.09.2017

Nordfyns Kommune har fredag afholdt den bebudede registreringsforretning på Fionagrunden med deltagelse af Søndersø Entreprenør- og Vognmandsforretning og underentreprenørerne på projektet. Desuden deltog kommunens advokat og bygherrerådgiver fra Rambøll.

Fyns Politi: Ikke grundlag for at indlede efterforskning

08.09.2017

Fyns Politi har meddelt Nordfyns Kommune, at man ikke indleder politimæssig efterforskning i sagen, hvor et forældrepar har meldt borgmester, kommunalbestyrelsen og navngivne ansatte i Nordfyns Kommune til politiet. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Nordfyns Kommune.

1 2