Nordfyns Kommune henter ny plan- og kulturchef fra Faaborg-Midtfyn Kommune

28.11.2017

Erfaren kvinde er klar til at indtage jobbet som ny plan- og kulturchef i Nordfyns Kommune. Åse Nielsen hedder den nye chef, og hun kommer fra et job som afdelingsleder i Faaborg Midtfyn Kommune.

Mandag den 1. januar 2018 er første arbejdsdag for Nordfyns Kommunes nye plan- og kulturchef, Åse Nielsen. Og det er en kvinde med en solid erfaring i rygsækken, som sætter sig i chefstolen på Otterup Rådhus.

Hun er uddannet arkitekt og har gennem en årrække været teamleder og senere afdelingsleder i Faaborg-Midtfyn Kommune. Her har hun haft ansvaret for byggesagsbehandling, landzoneadministration og en lang række andre opgaver inden for det plantekniske område.

Det er en erfaring, som hun vil få stor glæde af i sit nye job.

"Plan- og kulturområdet er et område med stor bevågenhed, både fra borgerne og vores politikere. Der er meget energi og initiativ i området. Det kræver knivskarp prioritering, så vi hele tiden har fokus på den retning, som kommunalbestyrelsen har sat", siger direktør for Teknik, Erhverv og Kultur Henrik Boesen.

Hovedpersonen selv glæder sig meget til at det nye job. "Det er i Plan- og kulturområdet, borgere og erhvervsliv møder kommunen, når de står med et projekt, som de gerne vil have realiseret. Jeg er meget ydmyg i forhold til den rolle, jeg kommer til at spille. I mit tidligere job har borgeren og erhvervslivet altid været en væsentlig del af kerneopgaven. Og det er også den kultur, jeg bringer med mig i Nordfyns Kommune."

Åse Nielsen er 57 år og bor i Årslev med sin mand. Sammen har de 2 voksne børn.

Direktør for Teknik, Erhverv og Kultur Henrik Boesen, mobil 40 76 43 64