Nordfyns Kommune bliver Fyns første Holdspilskommune

30.11.2017

Som den første kommune på Fyn bliver Nordfyns Kommune "Holdspilskommune". Det markeres med en event onsdag den 6. december, hvor borgmester Morten Andersen underskriver samarbejdsaftalen med Center for Holdspil og Sundhed, Københavns Universitet.  Tid og sted: Onsdag den 6. december  kl. 13.00 - 14.30, multihallen på Bogense Skole, Gyldensteensvej 2, 5400 Bogense

Nordfyn: Valg til Folkeoplysningsudvalget er afholdt

29.11.2017

Mandag aften holdt Nordfyns Kommune valg til Folkeoplysningsudvalget. Der skulle udpeges i alt 10 repræsentanter fra den folkeoplysende voksenundervisning og de frivillige folkeoplysende foreninger. Her kan du se resultatet.

Nordfyns Kommune henter ny plan- og kulturchef fra Faaborg-Midtfyn Kommune

28.11.2017

Erfaren kvinde er klar til at indtage jobbet som ny plan- og kulturchef i Nordfyns Kommune. Åse Nielsen hedder den nye chef, og hun kommer fra et job som afdelingsleder i Faaborg Midtfyn Kommune.

Nordfyn: Alle partier er med i konstitueringsaftale

27.11.2017

Alle fem partier i den nyvalgte kommunalbestyrelse står bag en netop indgået konstitueringsaftale i Nordfyns Kommune. Det er Venstre, Socialdemokraterne, Dansk Folkeparti, SF og Det Konservative Folkeparti, der står bag aftalen.

Kommunalbestyrelsesmøder fremrykket til kl. 17.00

20.11.2017

Af praktiske årsager er både kommunalbestyrelsesmøderne den 30. november og 21. december fremrykket med en time til kl. 17.00.

Presseinformation: Valgcafé på Bogense Rådhus

20.11.2017

Her følger lidt praktisk information til pressen om morgendagens valgcafé på Bogense Rådhus.