Marts

Landets første demensvenlige kommunalbestyrelse er en realitet

30.03.2017

NORDFYN: På et temamøde torsdag modtog kommunalbestyrelsen i Nordfyns Kommune  et diplom som synligt bevis på, at kommunalbestyrelsen som den første i Danmark er demensvenlig.

Kommunalbestyrelsen i Nordfyns Kommune bliver landets første demensvenlige kommunalbestyrelse

30.03.2017

På et temamøde i dag bliver kommunalbestyrelsen i Nordfyns Kommune udnævnt som demensvenlig kommunalbestyrelse. Det er den første kommunalbestyrelse i Danmark, der får denne status.

Borgerpulje skal støtte de gode idéer på Nordfyn

28.03.2017

Kommunalbestyrelsen i Nordfyns Kommune har afsat tre millioner kr. over de næste tre år til borger-, land- og byinitiativer. Pengene kan søges nu, så har du en god idé, er det bare at komme til tasterne.

Vandet fra Veflinge Vandværk er ikke sundhedsfarligt

23.03.2017

Nordfyns Kommune har i dag holdt møde med Styrelsen for Patientsikkerhed (embedslægen). Konklusionen er uændret. Du kan trygt drikke vandet fra Veflinge Vandværk. Vandet er ikke sundhedsfarligt.

Første spadestik: Dallundstien

23.03.2017

Torsdag d. 30. marts 2017, kl. 10.00

Adresse: Nær byskiltet på Dallundvej, 5471 Søndersø

Opfølgning: Veflinge Vandværk

16.03.2017

På baggrund af Fyens Stiftstidendes dækning af vandkvaliteten omkring Veflinge Vandværk har Nordfyns Kommune i dag haft en samtale med Styrelsen for Patientsikkerhed (den tidligere embedslægeinstitution).

Veflinge Vandværk: Nordfyns Kommune svarer på kritik

16.03.2017

I en artikel i Fyens Stiftstidende den 16. marts 2017 rettes der kritik af Nordfyns Kommunes håndtering af vandprøveresultater omkring Veflinge Vandværk tilbage i 2012 og 2013. Nordfyns Kommune er uenig i ankepunkterne.

3-i-1-måling: Svarprocent slår alle rekorder

15.03.2017

Hele 92 procent af Nordfyns Kommunes ansatte har besvaret den såkaldte 3-i-1-måling, der blandt andet skal afdække deres trivsel og sundhed. Det er en markant stigning i forhold til sidste år, hvor kun 68 procent besvarede den tilsvarende måling.

Den gyldne skovl er byttet ud med gravemaskine

10.03.2017

Der venter Franz Rohde, formand for Teknik- og Miljø en lidt anderledes oplevelse, når han torsdag den 16. marts er inviteret til at tage 1. spadestik til bredbånd for 1700 husstande; den traditionelle spade er nemlig erstattet med en gravemaskine.